Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1997 zanedbává ustaraný vědec svoji rodinu kvůli práci na náročném projektu. Roku 2022 se bojovnice snaží na vlastní pěst získat od mocného robota důležitá data. (Netflix)

Recenze (2)

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický anime, se všemi klady i zápory. Kdo nemá tenhle styl vyloženě rád, bude v prdeli. Já to teda absolutně nevyhledávám, jen když se to dotkne tématu které mě oslovuje. Naposled to byl od Netflixu Tekken, který se dal i v originálním znění v japončtině, tady na to zapomeňte. Přeafektovaný japonský dabing se naprosto nedá, k Terminátorovi se absolutně nehodí a dělá z postav ještě větší kretény než jsou, to mluvím především o profesorových dětech, hlavně jeho nejstarší syn doufám že shoří v atomovém ohni. Tím ovšem problémy nekončí, nevím jaký kokoty u nás zaměstnává Netflix, ale ten dement co dělal titulky čtvrtku věcí nepřeložil vůbec a půlku věcí přeložil blbě, takového debila musíte milovat. Takže sem titulky musel vypnout a poslouchat jen angličtinu, jelikož se to šíleně tluče a ruší vás to. Takového profíka líbat vyloženě, kladivem. Co se týče samotného děje první díl bída, pomalý rozjezd, kde se skvělých prvních pět minut vytratí do ztracena aby přišlo nutné zlo v podobě seznamování s postavami, které jsou na můj vkus i anime otravné jako filcka v čubčím kožichu. Zachrání to opět posledních pět minut, kdy se dočkáte odkazů na filmy a hlavně skvělé hudby. Tekken měl taky mizerný první díl a pak už jen stoupal, uvidíme tady. Z lásky k látce to sjedu ale ani po druhém díle, který byl trochu lepší se nezbavím dojmu, že terminátor do animovaného světa nepatří. 55%. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě tedy vůbec nepřesvědčil. Úplný začátek nevypadal špatně a takhle nějak jsem si to představoval, když jsem si první epizodu pouštěl. Bohužel ale spokojenost trvala jen pár minut, než se děj přesunul do roku 1997. Pak epizoda 1 šlápla tvrdě na brzdu a dál se sunula šnečím tempem. Do konce dílu se vlastně nic nestane, jen je divák čím dál zmatenější, aniž by na cokoliv dostal odpověď. Doufám, že už druhém dílu dojde k výraznému posunu k lepšímu, protože ač obrovský fanda terminátorů, v opačném případě si nejsem jistý, že najdu důvody a odhodlání pustit si i třetí epizodu. 50 % především za pěknou hudbu a slušný vizuál. ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poznávací značka vozidla, které veze Malcolma, je 199-73, což se odkazuje na dobu, ve které se seriál odehrává – březen 1997. (UncleMorty)

Reklama

Reklama