Reklama

Reklama

Terminator Zero

(seriál)
  • Japonsko Terminator Zero (více)
Trailer 4

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bojovník z postapokalyptické budoucnosti vyrazí do roku 1997, aby ochránil odborníka na umělou inteligenci. Ten má totiž v patách bezcitného a nezničitelného kyborga. (Netflix)

Recenze uživatele Rocky88 k tomuto seriálu (4)

Terminator Zero (2024) 

Špatné to není, rozhodně to předčí cokoliv, co HolýÚd od roku 2008 v téhle franšíze předvádí. Ale taky úplně nenadchne. Ano, akce je správně brutální a nemilosrdná, ale tolik jí není. Filozofování beru, i když neslyšíme nic nového. Ale chybí mi tu prvek naléhavosti, hra o budoucnost mi nepřijde nijak napjatá, starost o hlavní postavy je pak nulová. Osobně jsem se vždy těšil, až se na obrazovce objeví Téčko. Nejlepším dílem je 4., kde se mísí útok na stanici chlupatých (T1 vibes) s koncem T3. ()

Model 103 (2024) (E03) 

Děcka dál putují podzemním městem číč, v patách přitom mají šikmooký Téčko a ochránkyni z budoucnosti. Tyto sekvence jsou zajímavé, leč dost to kazí poslední minuty, kdy ochránkyně dostane od Téčka několik ran do zad, což jí nezpůsobí žádné zranění. Malcolm Lee mezitím pokračuje v rozpravě s AI a ačkoliv probíraná témata nejsou nic nového, i tak to nenudí. Za mě stále koukatelné, ale chtělo by to trochu přidat na intenzitě. Rozvláčnost na začátku jde ustát, ale nejde to takhle držet celou dobu bez poklesu zájmu diváka... ()

Model 104 (2024) (E04) 

Tenhle díl měl koule. Sice je tempo stále spíše umírněné, ale celý díl zaberou policejní stanice a rachejtle a celou dobu je na co se koukat. Tenhle díl přinesl přesně to, co se, předpokládám, od celého seriálu očekávalo. ()

Model 105 (2024) (E05) 

Rozjezd dobrý, aplikace a chování Kokoro je aspoň novota, která zatím přináší nepředvídatelný element. Jenže tempo furt není kdovíjak upoutávající a okaté zaškatulkování postav dle pohlaví stahuje kvalitu dolů (všichni chlapi do jednoho jsou imbecilové, naopak ženy spásné či pokrokové - z toho pramení jednoduchá předvídatelnost). A historie slova robot? Tvl, co si nejdřív udělat fact check? ()

Související novinky

Srpnové VOD tipy

Srpnové VOD tipy

22.08.2024

Pomalu, ale jistě se nám přibližuje konec letních prázdnin, a pokud vás už cestování a trávení času venku na sluníčku omrzelo a chcete se v určitých chvílích stáhnout do pohodlí obývacích pokojů a… (více)

Reklama

Reklama