Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Klauny zabijáky nelze ani nazvat kuriozitou, protože podobně ulítlých blbostí vzniklo v osmdesátkách mraky. Poté však nezbývá nic, čím by tenhle snímek měl vyčnívat mezi jinými sci-fi filmy své doby. Jako horor, pokud nemáte fobii z klaunů, to rozhodně nazvat nelze a komediálních scén jsem napočítal přesně nula. Ve výsledku jen koukáte na pár klaunů se super maskami, jak chodí po městě a zabíjí lidi, nic víc, nic míň. Sleduje se to dobře, ale víc to nenabízí. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné hororově komediální béčko plné pro diváka lehce atypických zabijáků a s tím spojených metod zabíjení. Příběh i hlavní lidské postavy se nesou ve stejném duchu, takže rozhodně o vážně míněný snímek zde opravdu nejde. Atraktivní Suzanne Snyder (hororovému béčkaři známá například z komediálního hororu NIGHT OF THE CREEPS ze stejné dekády) se válí na místním kopci, sloužícím jako šoust plac v otevřeném autě se svým sympaťákem, když se za vedlejší kopec zřítí hvězda. Po bližším prozkoumání se dvojice hrdliček dostane do střetu se zabijáckými klauny z jiné galaxie, kteří neváhají a dvojici se pokouší sejmout praženou agresivní kukuřicí či je zabalit do kokonu z cukrové vaty, což se ostatně chystají udělat s celým městečkem, které je v dohledu. Ve městě ovšem bdí další sympaťák – šéf místní policie, kterého dvojice vyhledá a který se ovšem se šmačnou Suzanne válel na šoust place dříve než sympaťák aktuální, takže se divák dočká i nějakých těch emocí. Bojovníky proti klauní invazi doplňují ještě další potrhlé postavy, nadržení bratři, kteří tak prahnou po zasunutí, že začali prodávat zmrzlinu v dobré víře, že dívky po ní touží a prudérní starý policajt, který nemá rád místní punkáče. Přežijí ovšem jen ti nejsilnější, kteří jsou nuceni okolnostmi navštívit kosmickou loď v podobě cirkusového stanu. Po technické stránce není snímku co vytknout, nevážná taškařice plná parádních masek, doslova extrémních kulis a nápaditých mordů na necelých devadesáti minutách stopáže v doprovodu zběsilé elektronické hudby zajisté uspokojí každého béčkožravce. Hercům komediální nádech dílka v jejich výkonech dost pomáhá a Suzanne se ne a ne pořádně svléknout. Za mě čtyři poctivé hvězdy. ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Béčkovost tohohle čpí na míle daleko už z toho názvu, tak mě napadá, že režisér a jeho příbuzenstvo nemělo cirkusy a kýčovité klauny moc v lásce, když z nich udělal takové vraždící bestie. Ale překvapilo mě využití klasických prostředků k tomu, aby se ve skutečnosti staly ještě děsivějšími. Kdo ví, co se skrývá v cukrové vatě, jahodových koláčích nebo vodních pistolkách. Čili je to tak ujetý, až je to fantastický. A jako správné béčko musí mít taky svoji průvodní píseň "Killer klowns" od The Dickies. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi Srandovný brak,ktorý nieje skoro vôbec srandovný. Klauni,chovanie postáv a Bohužiaľ veľmi chabé triky ma utvrdili v tom,že film má veľmi lacný look.A takých somariniek je v celom filme oveľa viac.Príbeh má samostatnú kapitolu,omyl tento film nemá príbeh ale iba myšlienku a nejaký tupec v Hollywoode ju presadil a tramtadadá vznikli Klauni zabijaci.Ale nemôžem byť až tak zlí lebo klauni mali štýl a niektoré klaunie vychytávky boli vynaliezavé.Len film celkom obišlo napätie a nedostavila sa ani atmosféra. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Očekávání z filmu byla jiná, bohužel film mě tak moc neohromil. Námět je dost zajimavý, ale bohužel provedení nebylo to pravé. Ke klaunům z vesmíru... masky byly velmi dobré, ale na někoho, kdo cestuje vesmírem a snaží se zabíjet všechno kolem a ještě se u toho bavit, tak chodí směšně pomalu a jsou jakoby neohrabaní. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno