Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Yeah! Tak už jen samotný nazev mě nalakal. Cože vražední klauni a z vesmiru? Tak stejně se podiví i dustojník na policejní stanici. Maximalní zabava a když treba jste nemocní jako já v danou chvili tak prijemna zabava! Klauni zabijeji vselijakýmy zpusoby, chechtají se a celou dobu se tesite koho a jak zabijou priste. Naprosto me dostalo sezrani lidi diky stinovou priserou :-D . Interier vesmirne lodi alias cirkusovy stan je dalsi ze zabavnych momentu filmu, sledujte zaverecnou honicku. Ta stoji za to :-D . Jo a pozor , nezdá-li se vám klaun tak mu prostrelte pistolí jeho kulatý nos. Pokud zmizí je to vrazedny klaun z Vesmíru. "A za co zavreli tebe?" "Nechas me macknout na klakson?" "Neboj se Dave, chcem te jen zabít!" ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Těžce zetková záležitost, která má výhodu v tom, že byla natočena v 80 letech jelikož tehdy se kolikrát nad horory a nad scénáři moc nepřemýšlelo. Natočit to někdo v dnešní době tak to má tak 20 procent a všeci by na to nadávali. Ta 1 hvězda je za toho psa a toho tlustého klauna co vypadal, že každou chvíli porodí. Jinak humor bída všech 5 Kameňáků jsou proti tomuhle studnice vtipu a po herecké stránce katastrofa. Nicméně herci pokud ještě žijou by se mohly uplatnit v Asylumu. Nejsmutnější je zjištění, že jedno z Psychorových 2 alter eg tomu dalo 4 hvězdy. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dneska už i na těch osmdesát minut docela nuda o několika nápadech, které jsem teda jinde neviděla, to se musí nechat. Druhá hvězdička je hlavně za kytarovou verzi cirkusáckého cajdáku a za psa. Na toho nafukovacího smrada, kterej při běhu vzduchem táhne na vodítku o dost většího klauna kupředu, asi do smrti nezapomenu. Tuhle scénku jsem si nevěřícně několikrát přetočila :D ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film, v kterém nevíte jestli se smát, plakat nebo být naprosto nadšení. Celý klan Chiodoů si udělal radost, když Stephen režíruje podle scénáře Charlese a Edwarda Chiodo. Jejich nápad je překvapivě jednoduchý a až děsivý. Natočit film o klaunech z vesmíru, kteří si ve svém stanu připravují zakuklené lidi na zpáteční cestu, chtělo nejen obrovskou odvahu, ale také odhodlání. Nechápu, kdo dovolil vzniknout Klaunům zabijákům, ale pokud chcete dostat někdy dítě do cirkusu určitě mu tohle nepouštějte a pro ty starší... Už nikdy nebudu nejen na cukrovou vatu, ale i na klauna pohlížet stejně. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pořádně napěchovali svoje skleněnky dobrým matrošem a šli hodit své úvahy na papír. Jak jinak se dá vysvětlit že někoho napadne taková zhovadilost, že klauni přiletí v šapitó na Zem, aby si zde doplnili zásoby. Film moc zábavný není, spíše bych jej označil jako hloupý. Přesto mě nesmírně zajímalo, jak tohle celé může dopadnout a jaký bude fígl pro odstranění nepřítele. Nakonec to šlo jako po másle. Takže finále hodnotím jako odbyté. Stačilo trefit nos a hotovo. PS: Nepochopil jsem závěrečný milostný trojúhelník. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)

Reklama

Reklama