Reklama

Reklama

The Last Breath

  • Austrálie The Last Breath (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Skupina starých přátel z vysoké školy se znovu sejde na karibském výletu s potápěním, při prozkoumávání trosek bitevní lodi z druhé světové války a ocitnou se uvězněni uvnitř podvodního labyrintu zrezivělého kovu obklopeného velkými bílými žraloky. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V té záplavě žraločích hororů a po tragédii z Francie Žraloci v Paříži je tohle asi to nejlepší na co můžete narazit. Rovnou po úvodu přeskočte 30 minut jelikož se tam nic neděje  2 chlápci objeví potopenou válečnou loď pak zjistí, že jeden je zadlužený a potřebují peníze tak přijmou nabídku kamaráda co jim dá 50 000 za to, že se tam může s kamarády potopit tak to udělá a napadnou jich žraloci. Nějaké gore a krev  tam je dokonce i několik koster se tam válí bohužel to kazí operace pod vodou a jedna scéna kdy ten žralok plave kolem nich z jednoho teče krev po litrech a necítí to.  Sands je tam zbytečný k akci se dostane zhruba 25 minut před koncem a hned zemře asi tam byl jen na to, aby měly na koho lákat. Mínus i za konec kdy ten žralok plave pomalu jak česká pošta a nechá se tak zabít. 60 procent díky za titulky Ametysa ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Dalsi letni osvezeni..bohuzel zase ne..zralok neni uplne marnej, vypada celkem k svetu a potapeci technika je tu na vysoky urovni (je videt ze byl dohled) jenze ty vole…cely to zabijou debilni postavy s jeste horsima proslovama…druha pulka, kdy se jede survial proti zralokovi je napinavej a dobre se na to i kouka, jenze to zase zabije pak konec, kterej je jak nejakej easter egg ending ze nejake hry 😀 bohuzel zase nic 2/5 ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No.. Má to potenciál. Řemeslně je to vpoho. Sem tam to má takovou tu lehce klaustrofobickou atmošku.. Ale, je to zároveň i hrozně předvídatelné. Hned v úvodu se dá vlastně s jistotou odhadnout kdo to celé přežije, kdo se nějak obětuje, koho divák nemá mít rád, atd. Postavy se místy chovají jako by zrovna vylezly z grotesky. V kostře je to smysluplnej survival, ale scénáristi postavám pořád hážou nesmyslné a zbytečné klacky pod nohy a celé to tak po nějaké době začne spíš otravovat než nějak napínat... Já si asi paradoxně více užil nedávnou žraločí patálii v Paříži, protože ta měla alespoň nadhled. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

So žraločími horormi sa nám tu tento rok akosi roztrhlo vrece. No Way Up, Under Paris, Something in the Water a pridáva sa aj The Last Breath. A bohužiaľ všetky stoja za nič, vrátane posledného menovaného a práve recenzovaného. A tak opäť raz dostávame akurát tak zúfalý scenár, ktorý kladie postavám do úst vety ako zo zlej venezuelskej telenovely, režíjne prevedenie ako z televízneho seriálu na Prime/JOJke a po nejakom napätí alebo strachu, keď už sa má jednať o horrot/thriller ani chýru, ani slychu. Zato tupého chovania postáv tu je na rozdávanie. Prirovnávať to k legendárnym Jaws je síce klišé, ale keď si divák spomenie, kde boli Spielbergové Čeluste pred päťdesiatimi rokmi (!), tak pri týchto novodobých žraločích kúskov musím v dvetisícdvadsiatomštvrtom akurát tak zaplakať. Nebrať, hlúpa nuda a šeď. CELKOVO: 2/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Žraločí survival má dvě části. První je užvaněná a člověk se nemůže dočkat, až se všichni potopí. Druhá je skvělá, páč, a to mi nikdo nevymluví, se skupinou potápěčů, vrakem a žraloky toho nic moc jiného nevymyslíte. Klaustrofobní záležitost, kde už jen zbývala vybuchující munice z války, ale na ni naštěstí nedošlo. Viděl jsem spoustu žraločích filmů, ale v žádném operaci pod vodou! Za to samostatná hvězda. Nesmyslné házení kyslíkovou bombou po žralokovi jsem pochopil poté, co následovalo - tudíž OK. Jediný nesmysl mi přišlo, že Sam by asi musela mít žábry, aby to všechno dala, ale třeba se mýlím. A že v krajních situacích dojde na konflikty je nasnadě, anžto vstříc smrti se člověk nebude chovat klidně, zvláště když má zuby žraloka. Žraloci výborní, na trhání došlo a jako vždy si člověk může tipovat - kdo zařve jako první a kdo další? Kašpar, frajer, nebo nějaká děvečka? Nedoporučuji těm, co nemají podobný žánr rádi, jelikož budou jako vždy zklamáni. Možný spoiler: a já myslel, že Julian Sands umrznul... ()

Reklama

Reklama