Reklama

Reklama

Příručka k vraždě pro hodné holky

(seriál)
  • Velká Británie A Good Girl's Guide to Murder
Trailer

Epizody(6)

Pět let po vraždě sedmnáctileté dívky v zapadlém anglickém městečku se studentka rozhodne odhalit pravdu a najít skutečného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako Twink Peaks, ale houby. Ze začátku to vypadalo jako ze sedmdesatek, to ty hadry, ale je to současnost.  Ze začátku se to zdálo fajn, ale houby......  Dívčina se vydá vyšetřovat pár let staré záhadné zmizení a chvíli si u toho počíná jako předškolačka (a to jde na VŠ) a pak zas jako stará panna z viktoriánské éry. Prý má být chytrá, ale dělá jednu blbost za druhou, furt leze někam, kde ji hned můžou chytit..... I u ostatních převládá podobná rozpolcenost. K vyšetřování používají mobily, ale často mají názory jak nějaká prababička. Závěrečné rozšmodrchání případu už je leda směšné a děsně neohrabané. SHRNUTÍ: Kterak by asi babička napsala detektivku pro teenagery. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Letní teen detektivka....  To teen je specifické pro celé zpracování seriálu.... Příběh je zajímavý, postavy sympatické.... Myslel jsem si že se to odehrává v 70. letech, ale to je ta dnešní móda 😂... Vraha jsem neuhádl.... Je to celé točené v takové light verzi právě pro teen publikum. Mi to ale nevadilo..... Pochválit musím i soundtrack.... Své diváky si to určitě najde, ikdyž já mám raději temnější příběhy.... ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Určitá vysvětlení mi tím, jak byla ztvárněna, připadla trochu nerealistická (příliš snadná), na druhou stranu většina ostatních vysvětlení realisticky působila. Navíc se jedná o zajímavou (anglické městečko) kriminální minisérii, u které si říkám, že byl byl zázrak, aby vyšetřování pět let staré vraždy, vedené studentkou střední školy jako maturitní projekt, bylo co se realizmu týče, naprosto dokonalé. K tomu je Emma Myers je zajímavý charakter a svou roli zvládla v podstatě bezchybně. ■ Možný SPOILER: Stále nevím, kdo zabil psa. Máte někdo nějaký nápad? ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, ze to bude fajn, ale velmi rychle se ukazalo, ze hlavni hrdinka je bohuzel strasne blba, takze se divim, ze ji vlastne kdokoliv z tech vedlejsich postav taky uz davno neodjebl a ze jich s motivem nebylo zrovna malo. Ruku si Pippa muze jit podat s tou typkou z Halloweenu a rovnou se jit vrahovi naservirovat na talir. Btw. vetsi drevo nez toho kluka, co hral Raviho, uz sem dlouho nevidela, herectvi level pokladni v Lidlu. Nejvetsi joke na celem tomto serialu je ale to, s jakou jistotou Pippa veri kazdemu cokoliv ten ktery clovek rekne a taky fakt, ze spis nez kdo je skutecny vrah by se meli ptat kdo tady v tom meste neni?! XD ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Emma Myers s večne vystrašeným / zmäteným výrazom na stope vraha z prípadu spred pár rokov v malom anglickom mestečku. Nápad super, prevedenie horšie. Nechápal som ale často skratové jednanie hlavnej hrdinky, nelogickosti a skoky v deji.  Mnoho vecí ostalo nevysvetlených a nedoriešených. Posledný diel bol tak bizarný až som mal pocit, že ho režíroval niekto úplne iný, než zvyšok série. Hádam bude druhá séria, kde sa veci dovysvetlia. Záver bol inak fakt useknutý a nedomyslený. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama