Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po vyvraždění celého lidstva se jídlo snaží o vytvoření vlastního ráje. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že budou původní filmoví Buchty a klobásy takovou tou jedinečnou raritou, svěžím a drsným výkřikem uprostřed komerčního ticha, a tak jsem ho i bral a hodnotil, ale tenhle seriál jen těží z úspěchu několik let starého hitu, který recykluje a prakticky nenabízí nic nového. Velmi zbytečné. ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Sausage Party: Foodtopia, Animovaná komédia, USA 2024, 1. séria 8 častí, H: Seth Rogen, Kristen Wiig, Edward Norton,, Michael Cera, Will Forte, Sam Richardson, André Sogliuzzo, Conrad Vernon, Darmirra Brunson, David Krumholtz, Dewayne Perkins, Alex Karukas, Evan Goldberg, Grey DeLisle - Grey Griffin, SungWon Cho, Ann Scobie, 40% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jednička (film) byla svého času docela slušná odpočinková úchylárná. Seriálové pokračování celkem ubralo na vulgaritě i na “přehnanosti”, ale zároveň s tím i na zábavnosti. Vyloženě nuda to není, ale na osm skoro půl hodinových epizod je tady překvapivě málo humoru a funkčních gagů a ani ta výstřední stránka nemá moc čím překvapit…60% ()

outcashed 

všechny recenze uživatele

Před 8 lety jsem se ve svých 14 letech řechtal původnímu dílu jako ďas, její kontroverze, debilita a originalita mi ponechala mastnou vzpomínku na vcelku dobrý film. Tohle? Tohle je bullshit neuvěřitelného formátu. Animace jsou jakoby je dělal lobotom, absolutně nesvižné tempo dílů mě sralo. Žadné vtipy, jen hloupé nadávky nacpané do 25 minut stopáže, včetně nelogických cílů hrdinů. Nikdo si nepřál aby pedoboný sequel seriálové podoby vznikl, tak nevím, kterého úchyla to napadlo. Nuda ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu seriál komplet ignoruje závěr filmu (cestování “hvězdnou bránou”) a pokračuje bojem v (najednou) polorozpadlém obchoďáku. Také se okamžitě zbavuje jedné z postav (asi už Davidu Krumholtzovi bylo trapné hrát podruhé mluvící teplý arabský chleba). Prostě celé to působí jako křečovitá zoufalá snaha se (opět) nacpat na obrazovku. A místo toho aby uplácali #2 a #3 je z toho seriál. Obsahem je to ve všech ohledech stejné jako minule. Respektive v trapnosti ejakuovali HODNĚ za hranicí (viz samotné varování před epizodou) a zcela eliminovali parodii a narážky na… cokoliv. Jediné co zůstalo je trefená satira politického dění společnosti (republikáni vs demokraté) a asi největší vtip je dokonalá definice komunismu aka to co prosazuje “buchta” (zrušíme měnu  a “každému podle jeho potřeb”). V tom (jediném) je seriál dokonalý. Jinak ještě větší ztráta času než film. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama