Reklama

Reklama

Buchty a klobásy: Ráj potravin

(seriál)
  • USA Sausage Party: Foodtopia
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po vyvraždění celého lidstva se jídlo snaží o vytvoření vlastního ráje. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Rogen s jeho bandou a jejich humor se trefuje do černého zas a znova, ale nutno říct, že v daleko menším a méně kompaktním měřítku než ve filmu. Seriál přináší sice mnoho skvělých nápadů a povedených scén a mnohdy šikovně pracuje s využitím "jídla" (např déšť či ptáci, kteří jídlo zabíjí, povedené a promyšlené způsoby vražd...), ale na druhou stranu má seriál taky spoustu prázdných a nudných dílů, ve kterých se divák ničeho moc nedočká. Stejně tak celková sprostost seriálu je taková prazvláštní, jelikož jsou sekvence, které se drží až moc při zemi a za celý díl nejsou ani jednou "nevhodné", ale pak se tady najdou scény, kde je kadence sprostých slov jak v kulometné palbě, takže to působí tak podivně, jakoby tady tvůrci vlastně nevěděli, co ze seriálu chtějí mít. Výsledkem je takový neoslnivý průměr, který má své světlé chvíle (asi 4 scény jsem se popadal za břicho, protože sex člověka s jídlem jsme ještě neviděli xd), ale který se taky mnohdy ztrácí a zas tak výrazně nebaví... ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Sausage Party: Foodtopia, Animovaná komédia, USA 2024, 1. séria 8 častí, H: Seth Rogen, Kristen Wiig, Edward Norton,, Michael Cera, Will Forte, Sam Richardson, André Sogliuzzo, Conrad Vernon, Darmirra Brunson, David Krumholtz, Dewayne Perkins, Alex Karukas, Evan Goldberg, Grey DeLisle - Grey Griffin, SungWon Cho, Ann Scobie, 60% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Filmový počin byl svého času nekorektně zábavnou podívanou, kterou posouval vpřed především fekální humor Setha Rogena a jeho partičky. Bohužel, tady na tuto úspěšnou formuli zřejmě zapomněli, jelikož tento epizodní počin ani zdaleka nedosahuje takových kvalit. Většina gagů je zoufale vyprázdněná a po ikonickém ujetém humoru zde není téměř ani památky – to bylo na původním snímku něco, co v kombinaci s neučesanou animací fungovalo jako dobře promazaný stroj. Je vážně velká škoda, že se zde tvůrci drželi tak moc zpátky, protože bych očekával, že na VOD platformě budou mít větší svobodu a také chuť se odvázat. Ve finále jsme tedy dostali ospale vykořeněnou podívanou, v níž bohužel nenajdeme téměř nic, co projekty lidí kolem Setha Rogena tak moc definuje. Nebrat. (Prime Video) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jednička (film) byla svého času docela slušná odpočinková úchylárná. Seriálové pokračování celkem ubralo na vulgaritě i na “přehnanosti”, ale zároveň s tím i na zábavnosti. Vyloženě nuda to není, ale na osm skoro půl hodinových epizod je tady překvapivě málo humoru a funkčních gagů a ani ta výstřední stránka nemá moc čím překvapit…60% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama