Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Trevor 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s Doom generation je Nowhere slabším filmom, ktorý sa narozdiel od prvého spomínaného filmu sústredí skôr na vizuálnu stránku ako na dej, ktorý v Nowhere takmer úplne chýba. Je to taká sonda do duše zmagorenej generácie, pre ktorú sú základom bytia iba drogy a sex a hodnoty normálnych ľudí sú im na míle vzdialené. Napriek tomu za pozretie stojí a názor si vytvorí každý sám. Nepredpokladám však, že sa u niektorého z filmových fanúšikov umiestní v jeho osobnej top dvadsiatke. 55%. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Neviem či som na tento druh filmarčiny ešte nedozrel alebo som už skôr na to pristarý, ale absolutne ma to nezaujalo a tento radoby nezávislý pokus mi pripadal trapne. Vyskytuje sa tu sice sex, drogy a hojny počet hviezd mladšej generácie ale to je asi všetko čo tento film ponúka. Je to prvý film Gregga Arakiho, čo som videl a podľa komentárov na jeho ostatné filmy, pravdepodobne ostane aj posledný. ()

Reklama

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Před osmi lety jsem na tomhletom snímečku byl v kině. V té době jsem měl zaručeně stejné problémy jako Brenda a Brandon z Beverly Hills 90210 a těm plavčicím ve znělce Pobřežní hlídky ty silikony tak roztomile hopsaly, že jsem na filmu, kde hrají hvězdy z těchto dvou seriálů, nemohl chybět. V kině bylo víc takových jako já - celkem asi padesát návštěvníků. Do závěrečných titulků nás vydrželo něco málo přes dvacet. To mluví za vše. Zkurvená nuda je odpad největšího kalibru. Po osmi letech a druhém shlédnutí to ale vidím jinak. Je to odpad největšího kalibru, který má zatraceně kvalitní soundtrack (The Verve, Radiohead, Suede, Blur, Nine Inch Nails, Chemical Brothers, aj.). Díky tomuto filmu vím jedno - Gregga Araki je totální blázen. Ať ho mimozemšťan svou vodní pistolkou střelí... [září 2006] ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film starý XX s českým dabingem je u mě na hraně. Nevěděl jsem, zda se mám smát či plakat, příběh prakticky žádný není, snímek je málo uchopitelný, je rozporuplný a myslím, že snad dokonce někteří uživatelé GT to nevydrží a obrazně hodí film po pár minutách do koše. Sám název přesně vystihuje celé dílko. Na druhé straně nutí k přemýšlení, co tím chtěl vlastně básník říci, proto jsem se dodíval až do konce. Hrají zde někteří známější herci v čele s tehdy neodolatelným Jamesem Duvalem. Sám jsem zvědavý, pokud někdo další napíše recenzi a zda mu film sedl, co mu dal a vzal ... 4645 ()

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

Abosolutně nechápu smysl tohoto ujetého filmu.. podíval jsem se na něj jen proto, že jsem se zkurveně nudil ( nechci být vulgární) ale měl jsem opravdu co dělat, abych se vydržel koukat do konce.. A závěrečná scéna téhle scifi-komedie tomu dodala korunu. Nezůstáva někdy rozum stát, nad podobnými filmy?! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Přestože se příběh odehrává v jednom dni, mění aktéři i několikrát své oblečení. Jen postava Dark (Beverly D´Angelo) má celý příběh jeden oblek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)

Reklama

Reklama