Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Kolotoč debility kombinované ze zoufalstvím oproti němuž je i série American Pie vrcholně vskusnou decentní a společensky přípustnou komedií vhodnou i pro děti v mateřské školce. Vrcholem je pak závěrečná debilní homosekvence a parodie Vetřelce. Trest pro všechny, kteří hodnotí prcičky jinak než 5*! ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Ak existuje v literatúre antidráma, tak prečo by niečo také nemohlo existovať aj v kinematografii? Tu recenzovaný snímok by som prirovnal presne k niečomu takému. Debilné a nelogické scény, doslova skurvená nuda (trefne vystihnutý názov :D ) a sem-tam vykuknú aj lepšie momenty. Celkovo tomuto filmu veľmi nechápem. Celkom som sa na to tešil keď som si to zháňal, lebo filmy pre teenagerov a s touto tématikou mám veľmi rád, ale bohužiaľ viac ako dva hviezdičky dať nemôžem. ()

Reklama

Utero 

všechny recenze uživatele

Teda musím říct, že snad v žádném jiném filmu než je Nowhere nezaznělo tolik mých milovaných kapel (Namátkou: Radiohead, Slowdive, Sonic Youth, Portishead, Hole a opravdu mnoho dalších), což je hodně velké plus. Film je jinak plný sexu, násilí, krve, drog, hrubých slov, halucinací, blití, močení, mimozemšťanů a.... myslím, že není třeba pokračovat, to se musí vidět! Ikdyž má tenhle film v českém překladu název "Zkurvená nuda", tak já se kurevsky bavil! ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Arakiho varování, před konzumací ( v některých případech dokonce žranicí) moderního světa, jsem před deseti i více lety bral s nadhledem teenagera, žijícího na konci pohodových, devadesátých let. Jasně, tihle blázniví amíci, ale již v té době mně scénář a celé provedení velice zaujalo a film si čas od času pustím i dnes. Již ne na VHS, ale na DVD v originálním znění. Jo doba šla dopředu. Tito duševně ztracené existence ještě nemají mobily ani sociální sítě, jsou na ně pouze připravováni. V devadesátých letech sloužil film jako záměrně přehnaný předobraz, či pohled do mysli mladistvých. Dnes již neříkám, jasně...ti blázniví amíci, není to potřeba, oni jsou již mezi námi. V té naší malé české republice. Sociálně nadčasový snímek s undergroundovým nádechem a perfektním, bohatým hudebním doprovodem. Naprosto skvělé songy od, pro většinu, neznámých interpretů dolaďují vše. Jeden ubohej pátek a pár ubohých osudů bezvýznamných lidiček z L.A. because...everybody who lives here is lost. Výborný, filmový set. ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

takovej americkej acid house pro děti s božím stupidním soundtrackem těch neprůměrnějších devadesátkovejch sraček, haistylem vzatým od těch největších profíků svý doby (tim myslím coal chamber a offspring), všudypřítomnýma náušnicema, pár mrtvolama a postavama prázdnejma jak kelly z ženatý se závazky (která je tam na bonus taky) snad až na tu hlavní a její halucinační noční muru. . ale nějakým způsobem to aspon neni zkurvená nuda a konec správně přes čáru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)

Reklama

Reklama