Reklama

Reklama

Ano, lásko (aneb o čem se nevyjednává)

Trailer

VOD (1)

Vyjednavač Alan Bender dostane za úkol zachránit uneseného prezidenta. Bude ale muset zabojovat i o svoji ženu a manželství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka co je na talíři mezi posledními, když se večírek chýlí ke konci. Můžete jí tam nechat s tím, že už je olezlá a když jí nesníte, tak o nic nepřijdete. Nebo to zkusíte a možná vám po ní bude špatně. Nebo se nestane vůbec nic. Ze začátku to celkem šlo, bylo tam i pár vtipných momentů, ale, jak to pokračovalo dál, tak musím s hodnocením dolu. Něco, jako taková kravina na zabití času. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohla to být slušná komedie a nebo slušné drama a ve finále to není ani jedno. Jako jednohubka to na tu necelou hodinku celkem zabaví a rvát si u toho vlasy nikdo nebude, ale ten kdo to mine úplně o nic nepřijde...40% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nedajú sa tieto žánre len tak kombinovať, lebo potom je z toho takáto skoro vtipná a skoro aj zaujímavá bata, bez kvalitného a zmysluplného záveru. 2 z 5 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Španielsky film, ktorý zo začiatku má trochu problém, že ktorou cestou sa vydať: komédia alebo (akčný) thriller. Tvorcovia zvolili akýsi mix týchto žánrov a výsledok trpí niekoľkými nedostatkami. V tomto prípade držania sa jedného žánru by priniesol lepšie výstupy (nehovoriac o záveru). P.S.: Rozšírenie použitia polygrafu pre určité „profesie“ nie je nápad, ktorý by sa mal ihneď zahodiť... Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama