Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kathy Whitingová se v manželství nudí a čím dál častěji mívá sny o své bývalé lásce. A tak pověří kamarádku, aby dávného přítele našla. Jenže nemohla tušit, že ta se vrátí s úžasnou milostnou zkušeností, z kamarádek se stanou sokyně a jejich vztahy se pořádně zkomplikují. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Na tomto snímku je asi nejzajímavější to, že angažoval mladinkého Brada Pitta, který, abych parafrázovala scénáristu, tu byl jako jediný za idiota.:-) I když..., i o tom by se dalo polemizovat:-)). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Film, který zamrzl v 80. letech a nenabízí víc, než podivnou roli Pitta a jedinou WTF scénku s Claire Stansfield. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč ??" - "Protože mě moje manželství začíná pořádně štvát.." - "Ale ty máš úžasné manželství !!" - "No, právě.." ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva pri filmoch zameraných na ženské publikum, dej je hlúpy a miestami nezmyselný. Ako vždy musí byť minimálne jeden muž vykreslený ako manipulatívny mrzúň s jednou vecou v pamäti, zatiaľ čo všetky ženské postavy sú slušné a láskavé a emočne komplexné. Našťastie sa tento film neberie príliš vážne. 4/10 ()

balba 

všechny recenze uživatele

Komedie o přítelkyních , z nichž jedna v manželství s okouzlujícím a schopným mužem postrádá dostatek vášně a druhá ve snaze jí pomoci přichází s nečekaným návrhem............... ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Ještě poměrně mladý Brad Pitt v romantické komedii o dvou potrhlých kámoškách. Komedie, která neurazí, má docela švih, několik vtipných scén a celkově příběh drží pohromadě. Lehký nadprůměr. ()

Reklama

Reklama