Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 6. července 2024 v Scotiabank Arena (Toronto, Kanada). Na kartě se sešlo pět zápasů.
1) Jey Uso vs. Carmelo Hayes vs. Andrade vs. Chad Gable vs. LA Knight vs. Drew McIntyre (Men's Money in the Bank Ladder Match)
2) Sami Zayn (c) vs. Bron Breakker (WWE Intercontinental Championship)
3) Damian Priest (c) vs. Seth "Freakin" Rollins (World Heavyweight Championship, pokud Rollins prohraje, nebude již moci vyzvat Priesta o titul, pokud prohraje Priest, bude muset opustit The Judgment Day)
4) Iyo Sky vs. Chelsea Green vs. Lyra Valkyria vs. Tiffany Stratton vs. Naomi vs. Zoey Stark (Women's Money in the Bank Ladder Match)
5) Cody Rhodes, Randy Orton & Kevin Owens vs. The Bloodline (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Mužský MITB bol lepší než ten minuloročný, no opäť som trafil tip na víťaza a následne aj nato, čo bude ďalej s kufríkom. Začína to byť predvídateľné ako Hry o tróny. Rovnako tak som opäť uhádol takmer všetkých víťazov na karte. Nebyť toho, že som mal pri sebe ďalšieho veľkého fanúšika wrestlingu, asi by som sa miestami aj ponudil. Najslabším článkom bol jednoznačne Bron Breakker, naopak najsilnejším momentom “Best in The World.” Mám rád wrestling, no pýtalo by sa nejaké prekvapko. A pre Boha vás prosím, rozpustite už tú gaypartu Bladlajnu. Veď na to sa už ozaj nedá pozerať. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Bron Breakker je to nejlepší co v poslední době WWE potkalo co se týče nových talentů. Sleduju ho už od NXT a prostě Steiner rodina se nezapře. Hrozně mi připomíná 90.tkové Attitude wrestlery, kteří jdou jen ničit. Naprostá paráda a jsem rád, že dostává více a více prostoru. Obecně fungování pod HHH jde vidět pokrok a opravdové změny, které za jiného vedení by ani nebyly možný. Každopádně první MITB match byl perfektní, akorát mne mrzí co se provedlo s vítězem, no ale vědělo se to, že se to stane, ale nebudu spoilerovat. Ale zápas naprosto supr, Brona jsem už zmínil. Samiho absolutně nemusím a nechápu tento jeho run, ale je pravda, že do některých zápasů dává dobrou energii, ale co se týče skillu tam už je to pro mne naprosto hrozný. No ale zápas dobrej díky druhý straně. Damien vs Seth je parádní pokoukáníčko, Damien udělal opravdu velký kus práce a jde to vidět, Seth je záruka kvality a ten konec, no dalo se to čekat, ale to mi vůbec nevadí. Ženský MITB, ty kráso, ty baby jdou do toho taky naplno. Kolikrát se to dá porovnat s mužským matchem a určitě doporučuju, tyhle kousky mne baví. A nová storyline o Bloodline a nových členů, kteří jdou do Codym mne baví a tenhle zápas jsem si zase užil. Nemůžu si pomoct, ale tahle MITB se opravdu vyvedla a já byl nadšenej. Tento rok se zase rozjíždí opravdu suprově. Jen tak dál. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Tap“ od NAV feat. Meek Mill. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama