Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (640)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě povedený, i když ten debilní "modrej pramen" si mohli odpustit. Druhý díl už nezachrání nic, ani Pepíček. Navíc když místo herců hrajou zpěváci a zpěvačky, tak to pak dopadá katastrofálně. I přes tento problém jsem se občas zasmál a některé hlášky se povedly. 35% ()

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

Dadel díval se s dědečkem na Kameňák 2. Ani jeden z žertů nepřišel Dadelovi natolik žertovný, aby se mohl zasmáti. Dědeček, vzpomenuv si, že Dadel se i u Kameňáku 1 ani jedinkráte nezasmál, využil toho k následujícímu žertíku: "Dadeli", pravil sivý taškář se šelmovským úsměvem, "spočítal jsem, že ses u Kameňáku 2 smál desetkrát více nežli u Kameňáku 1". "Toho nemožno, dědečku", nedůvěřoval Dadel, "ani jedinkráte jsem se u Kameňáku 2 nezasmál, jak jste mohl takovéhoto výsledku dosíci?". Teprve když Dadel nalistoval v učebnici malou násobilku pro 1. stupeň měšť. školy, pochopil. ()

Reklama

filmharmony odpad!

všechny recenze uživatele

...zase koukám jako jojo a to jsem si tu hrůzu ani dobrovolně nevybrala, jen jsem šla "okolo"... ...znáte ten pocit, že něco musíte dokoukat i se zpoceným čelem s tím, že pořád nevěříte, že je něco takového možné? ...doufám, že ne... ...má sebemrskačské já to už párkrát prožila a naštětí přežilo, i když v notném šoku... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jednu věc umí Zdeněk Troška líp než všichni čeští režiséři dohromady - dokáže své filmy PRODAT. To je určující pro jeho úspěch. Dobře ví, kdo je jeho cílová skupina, dobře ví, jak ji o svých filmech informovat a dobře ví, že to zabere. To bych mu vůbec nevyčítal, přestože do té skupiny nepatřím. Horší je, když Troška v tisku hanobí jiné tvůrce (od Vorlíčka po Hřebejka) jen proto, že točí jiný žánrový odstín nebo se snaží o něco nového. K takové ubohosti se u nás pravidelně uchyluje jen triumvirát Menzel-Troška-Němec. Bizarní trojice, že? ;-) Jinak Kameňák II. za 20 % ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Úroveň šla určitě od prvního dílu dolů, už to prostě nemá tu originalitu. Pobavil jsem se, tak opět vynechám odpad jako zvolila většina. Moje hranice filmu jsou asi moc široké. Dokáži tento film nedát na dno a zároveň jsem milovník filmů jako POSLEDNÍ POKUŠENÍ KRISTA. Ale proč si lhát, ten kdo se zasmál u "PRCIČEK", přeci může stejně ocenit psychologické drama. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama