Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (856)

ripo 

všechny recenze uživatele

Mňa zmienky o Bratislave ani za mak nepohoršili. Ba práve naopak - kde mali po ceste takú super obsluhu v super hoteli, keď nie v Bratislave ?? )) A odpoveď pre užívateľa "ic" : ".....jednou v létě jsem tam byl a vypadalo to tam přesně jako na filmu...." No keďže sa reálie točili v Česku, tak mi to pripomína o zlodejovi, ktorý kričí : Chyťte zlodeja !.... ))) Ešte raz - to nízke hodnotenie nie je za Bratislavu, ale za film bez scenára, s bezduchými dialógmi a len s asi 4 - 5 momentami kde sa dalo trochu pousmiať ... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Chudáci Slováci. Nevím, čím si to zasloužili, co komu udělali, ale po takových reklamách jaké jim udělali Jeff Schaffer a o rok později Hostel E. Rotha je s podivem, že se vůbec někdo do jejich končin odváží vydat :o) Pouze s dovětkem (pravda nebyl jsem v Bratislavě, ale shodou okolností jsem nedavno krátce pobýval v blízkosti Popradu a brodil se po pás ve sněhu v mých oblíbených Vysokých Tatrách ) a garantuju vám všem, že za " 1euro " byste toho moc nepořídili. Rozhodně ne vlastní hotel :o) V takovém klubu Vesper si (co se týče cen) nic nezadají s nejvyhlášenějšími pražskými klubíky. Ale co, vrátil jsem se... celý :o) ,takže.... KONEC dobrý, všechno dobré. Co se týče snímku samotného, tak nevím, do jaké míry na mně zapracovalo těch pár " šťopiček " Tullamorky na ledu, kterou mi ze Švýcarska dovezl kamarád nebo se patřičná nálada dostavila sama, ale já se ( světe div se ) chvílemi bavil. Že bych se ve svých " pokročilých " letech vracel do teenagerských let... ? Mutování na sobě zatím nepozoruji :o) Když už ÚLET, tak pořádnej. Pravda, jako fanda Liverpoolských Reds bych ocenil, kdyby se nejednalo o fans ManU, ale souhlas..fuck Italy, fuck Swiss :o) Navnadil mě již zmiňovaný Vinnie Jones jako hooligan ManU, pokračovalo to vtipnou miniroličkou Petra Jákla, do kolen mě dostal Matt Damon ( vskutku pěknou roličku si zde vystřihl ) a při " souboji robotů " jsem vyprskl obsah sklenky :o) Výsledný resultát: na nějaké ocenění snímek aspirovat nikdy nebude ( to ani nebylo jeho ambicí ) , ale vzhledem k faktu, že snímek jsem si pustil téměř omylem a čekal, že při něm vydržím max 5min, jsem byl příjemně překvapen a nemůžu říct, ( i přes těch pár hlušších míst) ,že bych se nebavil.....60% p.s. ne vždy věci "zdarma" ( tričko ) jsou výhrou, že :o) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi je stejne ten kontrast - na Slovensku je spina, hnus, lidi tam zijou jak zvirata X milovana Mieke bydli v panelaku v Nemecku, ktery je ale ve skutecnosti toceny kousek od toho hroooozneho Slovenska - v Praze na Andelu... Kdybych to skatulkovani v prubehu celeho filmu nebrala jako nadsazku, hned by to putovalo do kolonky odpad :) Scotty doesn't know! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč mi o tomhle filmu nikdo neřekl dřív - jeho objev mě neuvěřitelně nadchnul, protože bych nevěřil, že někdo mohl něco takového natočit - ten nápad, kdy se Praha ve filmu vydává hned za několik evropských metropolí, je sám o sobě fascinující bizar, což v kombinaci s parádním soundtrackem a spoustou hezkých holek dalo vzniknout filmu, u kterého jsem málem umřel smíchy. Vidět to po 20 letech od premiéry navíc znamená, že už se z toho pomalu stalo slušné retro zachycující spoustu dobových detailů a lokací, které už dnes vypadají úplně jinak, takže z toho na člověka trochu i padne smutek, jak ten čas letí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Když Scott (Scott Mechlowicz) s Cooperem (Jacob Pitts) odlétají z USA, v prvním záběru je pohled na třímotorový dopravní letoun Lockheed L-1011 Tristar. V dalším záběru je ale dvoumotorový letoun Boeing 767. Nakonec sedí v letadle společnosti Luftahansa, která nevlastní ani jeden z těchto typů letadel. (Cheeker)
  • V sudech na pomaturitní párty bylo opravdové pivo. Podle režiséra ve scéně, kde Cooper (Jacob Pitts) přiběhne za Scottym (Scott Mechlowicz) poté, co jej vyhodí z vířivky, byl Pitts už trochu opilý. (HappySmile)
  • Viacero scén filmu má dve verzie, väčšinou ide o scény obnažovania, s plavkami alebo spodným prádlom. (dobso)

Reklama

Reklama