Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle ušlo. Film splnil svůj účel komedie. Příběh je zde sice velmi jedoduchý a nedává často moc smysl, ale několikrát jsem se zde zasmál. Navíc jsem zde byl několikrát překvapen zda to není český herec a ejhle. Ona tu doopravdy hrála spousta Čechů a Slováků. Dalším překvapením byl Matt Damon, kterého jsem tu tedy fakt nepoznal a musel jsem si vygooglit kde teda byl. ,,Scotty doesn´t know" ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

:D Konečně něco jiného než Prcičky. Něco jiného, ale přes to kvalitního a zábavného. No smál jsem se až jsem se za břicho popadal. S tim Slovenskem to je pěkně hustej žert, ale chápu všechny Slováky, kteří si stěžují. Natočit něco takového o České republice, taky bych nebyl dvakrát nadšenej, a proto nedám plné hodnocení. Jinak vážně úlet. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Mňa zmienky o Bratislave ani za mak nepohoršili. Ba práve naopak - kde mali po ceste takú super obsluhu v super hoteli, keď nie v Bratislave ?? )) A odpoveď pre užívateľa "ic" : ".....jednou v létě jsem tam byl a vypadalo to tam přesně jako na filmu...." No keďže sa reálie točili v Česku, tak mi to pripomína o zlodejovi, ktorý kričí : Chyťte zlodeja !.... ))) Ešte raz - to nízke hodnotenie nie je za Bratislavu, ale za film bez scenára, s bezduchými dialógmi a len s asi 4 - 5 momentami kde sa dalo trochu pousmiať ... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Putovanie teenagerov za láskou má síce švih, no postráda vtip. Ten som zaregistroval len v jednom prípade. Hlavné mesto Slovenska označené na mape ako popolník plný špakov, rozsypaného popola, črepov a rozliateho blivajzu považujem za výstižný symbol väčšiny tunajšej reštauračno/ krčmovej obsluhy. A to si hviezdičku zaslúži. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • V sudech na pomaturitní párty bylo opravdové pivo. Podle režiséra ve scéně, kde Cooper (Jacob Pitts) přiběhne za Scottym (Scott Mechlowicz) poté, co jej vyhodí z vířivky, byl Pitts už trochu opilý. (HappySmile)
  • Kapela, která hraje písničku "Scotty Doesn´t Know", ji také sama napsala a nazpívala pro soundtrack. (HappySmile)
  • Auto, ktoré príde k hlavným hrdinom, keď sedia na schodoch na bratislavskom sídlisku, je Škoda Forman Praktik. (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama