Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $17,771,387Tržby Celosvetovo $20,796,847 ║ Veru čakal som od toho väčšiu trapošinu, nakoniec sa to dalo celkom zniesť aj keď o nič zázračné, či prevratné nejde, nájde sa tu zopár zábavných scén, čo dajú trošku zabrať brániciam, hlavne čo sa týka výletu do Ríma ten bol tutový, popeliarská Bratislava, kde sa za 1,8 doláru dá žiť v blahobyte až tak moc nezabrala. /45%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Stupidni komedie, přesně jak má být, žádný zbytečný kecy, žádná zbytečná délka, prostě jízda od začátku do konce. Nejvíc mě pobavilo, jak je tady prezentováno Slovensko jako země sto let za opicema, kde se lidi mejou venku v lavoru s hadrem v ruce nebo že si Táborský může za jeden niklák koupit celej hotel. Určitě za zmínku stojí, že se tady vyskytuje hodně českých herců, ať už to je ten Táborský nebo třeba Petr Jákl. Eurotrip bez diskuze stojí za skouknutí, už jen kvůli tomu, že to je opravdu hodně zábavný a že jinak byste nevěděli co se může stát, když jedete vlakem skrz tunely. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je tu kopec odhalených vnad žien, humor si neberie servítku a výsledkom je hrubozrná, politicky nekorektná komédia, akú by dnes bolo ťažké nakrútiť. Výsledok ale bohvieako vtipný nie je a tú lacnotu vidieť všade (komplet Európa bola nakrútená v Prahe). Najlepšia pasáž je určite Bratislava, Matt Damon prekvapil a Michelle Trachtenberg je tu strašne rozkošná. 5/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Scotty netuší, Scotty netuší, že mu jeho holka zahýbá :-) ...řekne mu to tedy sama :-) A výlet po evropě za láskou z internetu může začít. Čtveřice teenagerů je dobře zvolená, navštívené lokace evropských měst a události v nich jsou taktéž na slušné úrovni, tedy hlavně na té zábavné. Já se bavil a navíc tu hrála slušná muzika. Zajímavosti: Fanoušci Manchesteru neznají pár základních věcí. A to, že v Anglii se jezdí zásadně vlevo. Ve Francii již však nikoliv. A že existují otvíráky. Ikdyž o to silnější mají oční víčka. / Dozvíte se i něco z historie...třeba o A. Hitlerovi :-) 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Při natáčení scény na nudistické pláži si Jacob Pitts (Cooper Harris) nechtěl sundat šortky, protože si užíval, jak nepohodlně se musí cítit všichni ostatní. (HappySmile)
  • Auto, ktoré príde k hlavným hrdinom, keď sedia na schodoch na bratislavskom sídlisku, je Škoda Forman Praktik. (Odpocivadlo)
  • Domény scottymail.com a deutchnet.com byly obě registrované stejnou osobou z Michiganu. (HappySmile)

Reklama

Reklama