Reklama

Reklama

Slovácko sa nesúdí - Série 2 (1984) (série)


Zabijačka (S02E01)

(epizoda)
  • Slovensko Zabíjačka

Obsahy(1)

První díl z druhé série seriálu „Slovácko sa nesúdí" má název „Zabijačka". Po bezmála deseti letech hrdinové trochu, pravda, zestárli, ale láska k lidem a k životu zůstala. A taky humor a „fištrón" stařečka Pagáča. Toho bylo velmi zapotřebí, když chtěl nekňubu Cyrilka Pargana oženit s Tonkou Vařajovou. Cyrilka si s bravurou sobě vlastní zahrál Jiří Lábus, Tonku Vařajovou Zora Jandová. Ve slováckém kroji uvidíte i nedávno zesnulou Slávku Budínovou. Její maměnka shánějící Cyrilkovi nevěstu znovu připomene nejen její výjimečný herecký talent, ale i ženský šarm. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdeněk Galuška si sám uvede druhou sérii své slovácké epopeje a už šup na první díl. Lábus v roli syna starého tento Pargana díky strécovi Pagáčovi dojde ke štěstí s krásnou Tonkou a stréc ještě jako bonus dostane soudek vařinečka. Pohodový díl, který je vcelku uvěřitelný. A i když není úplně vyloženě vtipný, úsměvný rozhodně je. ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jest ně šmakuje, práca nešmakuje, do krku ně teče, do holének né, tož co?!" Prvá epizóda druhej série po 9 rokoch a zdá sa, že trochu poklesla kvalita. Exteriéry aj interiéry sú menej malebné, zmizli živoobrazové predely a marí sa mi, že aj humor trochu devalvoval. Našťastie herecké obsadenie je stále kvalitné, čo tento príbeh o dvojnásobnej dedinskej zoznamovacej kancelárii drží nad vodou. Za tri šable vyglančené šmirglpapírem. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama