Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie se zase řádně zhulila a natočila další šílenost, ve které dokáží uplatnit své komediální vlohy. Jsou to sice svým způsobem totální magoři, ale až na pár výjimek dokáží skoro vždycky slušně pobavit. Těch jejich umělých ksichtů by si sice všimnul i retard, ale tak ono se o logické zápletce v jejich podání nedá mluvit skoro nikdy. Každopádně jejich taneční kreace na diskotéce jsou nezapomenutelné – to se musí nechat. Míra humoru tu má sice značné výkyvy, ale nějak výrazněji jsem se nenudil. Je však jasné, že smysl a úroveň jejich humoru nesedne každému. Tihle šílenci však mají u nás vždycky „dveře otevřené“… ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No taková dosti blbost, s českym dabingem asi dost zmrvený, ale namaskovaní jsou teda skvěle. Několikrát dost dobrej joke, ale několikrát dost předvídatelné, trapné nebo moc americké. Po chlastačce s milovanou dívkou po boku je to možná ideální film, protože se můžete víc věnovat jí, než sledovat film, kterej nebude mrzet, když ho neuvidíte nebo uvidíte jenom útržky. ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Když se při udělování oscarů ptal Chris Rock obyčejných američanů na jejich nejoblíbenější film poslední doby, neřekli nic o "Milion Dollar Baby","Letec" či "Ray" ale White Chicks. Chlámal jsem se, protože mi bylo jasné o co asi pujde. Lehká (bláznivá) komedie se sexuálním podtextem dělající si legraci i z barvy pleti. Nakonec jsem se strefil úplně přesně. I tak jsem se ale u White Chicks sem tam pořádně nasmál a stupidní skutečnosti, jako je šílenej vzhled komiků na kterej snad nikdo nemohl skočit, nějak poslední dobou pořehlížím, snad to není deformace. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že dej filmu a nápad je trápny a primitívny z akéhokoľvek pohľadu, ale som rád, že som sa nenechal odradiť a zhliadol som ďalšiu prijateľnú somarinu v štýle 'Dumb and Dumber'. Wayansovci opäť tak ako ich poznáme, takmer celý film je postavený na obťažovaní jednej zo sexi(wo)man, a prekvapivo to vydržalo celú dobu na slušnej úrovni a ja som sa bavil! 75%. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem neočekával naprosto nic a pustil si ho náhodou, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. Neztotožňuju se s většinovým hodnocením většiny z vás, já se u tohoto snímku bavil. ( a to přesto, že tento typ komedií opravdu nemusím, tak toto je světlá vyjímka). Jasně, snímek by mohl být o dost kratší a poslední čtvrtinu mohli tvůrci " vcucnout" max do 5 minut, ale celkově mně snímek sedl. Hlavnímu duu Shawn a Marlon Wayans to skvěle šlape. 3a 1/2*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Seriál v několika případech připomíná film Někdo to rád horké (1959) – dva muži převlečení za ženy; muž vydávající se za ženu, do kterého se vášnivě zamiluje jiný muž; muž převlečený za ženu, který se během svého převleku seznámil se ženou, kterou se snaží získat. Na to také odkazuje český překlad názvu filmu. (Ganka)

Reklama

Reklama