Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (357)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Místy solidní bizarní humor (nákupy a Terry Crews), jako celek to ale moc nešlape. Když jsou Wayansovi namaskovaní jako legrační nafukovací panny, gestikulaci a pištění berete, ale bez masek jsou na svojí kariéru dost bídní herci s chabým charisma - zvlášť když vedle nich vidíte nadprůměrný komický výkon Terryho Crewse. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wayans rozhodně není Wilder a Někdo to rád blond už vůbec není Někdo to rád horké. Wayansův humor pendluje mezi tím průměrně fyzickým a tím nevkusným až čistě fekálním, což filmu neuvěřitelně podráží nohy na poli komediálního žánru. Je pravda, že už samotný námět - vydávat dva urostlé afroamerické policisty za dvě pohublé bělošské zbohatlice - je totální bizárek, nicméně místy to kupodivu i trochu fungovalo. Nejsvětlejším (míněno bez rasistického podtextu) bodem byl Terry Crews a jeho naprosto šílená postava; dále pak slušná dance-battle v klubu. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Chvilemi debilni a nemene casto blaznive trampoty dvou cernosskych policajtu, kteri jsou donuceni se prestrojit za blondate krasavice. Do kina nikdy, na pohovce u DVD s nekolika promilemi alkohou v krvi. Vse se musi brat s rezervou a velkym nadhledem. Podminena znalost americkeho showbusinessu. Musim podotknout, ze vtip o africkych detech byl jeden z nejubozejsich a autori by se meli stydet!!! 25% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci : 1. Latin Thugs 2. Dance City 3. U Can't Touch This 4. Guantanamera 5. La Bamba 6. Hey Ms. Wilson 7. Shake It (Like a White Girl) 8. Piano Quartet in E-flat Major, K. 493 9. It's My Life 10. A Thousand Miles 11. Realest Niggas 12. Trouble 13. Concerto No. 3 in F Major, Op. 8 ('Autumn')This Love ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je tak hloupá až se neudržíte nesmát. Transvestity „black“ show Vám zde představí dvě „krásné“ blondýny, za které se vydávají agenti FBI, kteří postrádají všechny ženské jemnosti a přirozenou krásu. Film se drží hesla, že nastal „Čas někomu nakopat prdel“; nastává otázka, kdo jí komu nakonec nakope. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Když jdou bratři vyzvednout sestry Wilsonovy na letiště, z venkovního záběru je vidět, že se jedná o Mezinárodní letiště v Palm Beach na Floridě. (HappySmile)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama