Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od toho nič, no dostal som celkom funkčnú a uletenú zábavu. Niektoré situácie mi riadne vyzvŕtali bránicu, aj keď uznávam, že komédia je plná klišé a otrepaného humoru v štýle prezlečieme sa za niekoho a bude sranda... No žiadna nuda pritom nehrozila, preto lepší priemer. 65/100 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No taková dosti blbost, s českym dabingem asi dost zmrvený, ale namaskovaní jsou teda skvěle. Několikrát dost dobrej joke, ale několikrát dost předvídatelné, trapné nebo moc americké. Po chlastačce s milovanou dívkou po boku je to možná ideální film, protože se můžete víc věnovat jí, než sledovat film, kterej nebude mrzet, když ho neuvidíte nebo uvidíte jenom útržky. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že dej filmu a nápad je trápny a primitívny z akéhokoľvek pohľadu, ale som rád, že som sa nenechal odradiť a zhliadol som ďalšiu prijateľnú somarinu v štýle 'Dumb and Dumber'. Wayansovci opäť tak ako ich poznáme, takmer celý film je postavený na obťažovaní jednej zo sexi(wo)man, a prekvapivo to vydržalo celú dobu na slušnej úrovni a ja som sa bavil! 75%. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedná se o velmi slušnou komedii, která kdyby vynechala, jak já říkám odporný humor (sraní, scéna v restauraci atd.),tak bych volil i vyšší hodnocení, protože mnoho scén a vtipů je povedených a člověk se při sledování upřímně zasměje. Jinak Terry Crews je doslova zvíře. Nejen, že se jeho styl hraní hodí do akčních pecek, ale komediální role mu taky sedí. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Místy solidní bizarní humor (nákupy a Terry Crews), jako celek to ale moc nešlape. Když jsou Wayansovi namaskovaní jako legrační nafukovací panny, gestikulaci a pištění berete, ale bez masek jsou na svojí kariéru dost bídní herci s chabým charisma - zvlášť když vedle nich vidíte nadprůměrný komický výkon Terryho Crewse. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)
  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)
  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno