Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 12

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 12
Soutěžní / Reality-TV / Zábavný
Česko / Slovensko, 2024, 15x90 min

Obsahy(1)

Česko Slovensko má talent (ČSMT) – nejúspěšnější světová talentová show startuje už dvanáctou sezonu. Vysílá ji česká TV Prima a slovenská TV JOJ. Aktuální ročník nabídne pět porotců v každém dílu – ke stálicím, jako jsou Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik, se přidají Leoš Mareš, Eva Burešová a Mária Čírová. Složení poroty tak bude v každém dílu jiné. Po čtrnácti castingových dílech vás čeká živé finále, kde už budou rozhodovat jen diváci. Svůj talent předvedou tradičně účastníci ze všech koutů světa. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

ESNYR

všechny recenze uživatele

Zatím se to asi nedá hodnotit, jsme na začátku, ale už teď je jasný že Leoš Mareš je zpěvák asi jako já když ve sklepě zkouším "já už jdu, už mám všechno hotový" Ta trapnost donutila i moji drahou třetinu okamžitě přepnout a to mi věřte je zázrak. V prvním díle chyběl obvyklý obecní idiot s kozou nebo božský Lumír. Mám obavy že i tento rok to bude bolet. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ÚVOD  šílenýýý--Včelka  Mája  v podání pána  ,  co  pracuje , myslím , na dráze . Moderátory mohli  už vyměnit , nějak mi  ten  Gránský  leze  na  nervy . Sorry . Kouzelník  s prachama - dost  dobrý  a  holky  na  vysokých  podpatcích  v  těsném  oblečku a  lehce  erotikoš  tanečku ,  také  dost  dobrý  . Jo  a  ta  holčina   na  těch popruzích  ve  výšce -  vynikajícíííí !  Porota   s  Burešovou  mne  nezaujala . Bez  ní  ,  by  to  bylo  lepší .  No  je  to  jen  můj  názor . Uvidíme  co  bude  dál . Jo  a  zpěv  Mareše  -  je  to  běs .  Vždytˇ  neumí   zpívat  .  Ale  k  pánovi  na  úvod  se  hodil  . Tak  asi  tak ,  mé  první  dojmy  z  prvního  večera   . ()

AtomCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká to zábava dát očividnému klučinovi s postižením šanci a pak se mu 10 minut vysmívat v pořadu vysílaném ve dvou státech, jaká to zábava aby se jeden z porotců co málem přejel účastnici ukrýval ve své chvále urážky a který ukazuje jak naprostý zbytečná forma života na české scéně vlastně je, jaká to zábava a talent poslat do finále člověka co tam má asi tolik nadějí na win jako má psí výkal plný červů na to že ho sežere Elon Musk na večeři poté co jeho další raketa nevybouchne v půlce letu. JAKÝ TO PEAK ČESKÉ A SLOVENSKÉ TELEVIZE!Bohové praví i falešní, mrtví i živí, já vím že tenhle pořad je rok od roku horší, ale že klesne takhle nízko jsem netušil. Naprosto odpadní záležitost. Reálně bych radši sledovat v porotě jen a pouze Míšu ze zákulisí jak kohokoliv jiného, protože on jediný má v sobě víc lidskosti jak tahle pětice mrtvol. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Mě by zajímalo v čem spočívá ten talent, když tam vleze holka která má sice hezký hlas ale pořád zpívá jen písničky které už někdo složil na hudbu kterou ji pouští z nějakého zařízení. Až vyhraje, nazpívá placku kterou tu už před ní má dalších 500 skupin, zpěváků, kapel, a všichni mají stejný písničky od Abby, Queenů ..... A já se ptám proč ? Pokud neumí nic než zpívat a nemá ani nějak snahu třeba oslovit pár lidí jestli by ji nepomohli skládat písničky (věřím že jich je plno) nemá tam co dělat. Pokud umím i text a noty tak přece konečně můžu říct "mám talent, tady kamarád my napsal text písničky a támhle přítel mi složil hudbu a hraje na klavír" potom fajn, máš talent ale "jen" odzpívat to co už tu bylo 5 000x není talent ale zneužívání cizí věci ve svůj prospěch. A o porotě nemá smysl mluvit. Kromě Marty Jandové (krásný příklad právě toho "talentu") která jediná umí zpívat, bych tak všem doživotně zakázal podobné pozice, protože to vtipkování je fakt trapný že to není normální. Shození sebe sama v podání Leoše Mareše, doufám vejde do dějin jako důkaz že ten člověk neumí fakt nic a ani zpívat. Ten se tak krásně ztrapnil, že mi na maličký moment bylo moc hezky. // Hodnotit se to nedá. když tam po srdceryvném příběhu, s litrem slz, odzpívá kozatá bárbí Haleluja, co na tom mám hodnotit  .... ty kozy ? ten její bolavý příběh ? to že zpívá písničku která není její ? Nikdy jsem nechápal tyhle soutěže a nikdy ani nebudu mít zájem je cíleně sledovat. Kdo má doma ženu a děti, bohužel ví, že mnohdy nemáme na výběr. Nehodnotitelné (a hlavně, pořád si budu stát za tím že by to na FILMOVÉ databázi nemělo co dělat) ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama