Reklama

Reklama

Lego Star Wars: Rebuild the Galaxy

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

DarthAthiss 

všechny recenze uživatele

Takový krátký seriál pro děti je určitě fajn. Je až žalostné, že dílo, od začátku do konce pevně zakotvené ve vodách, v kterých už dávno nejsem, ve mně vyvolává větší pocit nostalgie a fanouškovství SW, než hrané projekty mířené na o něco širší publikum. Lego SW Rebuild the Galaxy si na nic nehraje a člověk si u toho dokonce i odpočine. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Čekal sem další Lego sérii, která bude zaměřená spíš na děti a nakonec sem dostal sérii, která je napěchovaná odkazy na všechny SW filmy (a část seriálů) a hlavně přináší víc zajímavých nápadů než celá poslední trilogie (a část seriálů) dohromady. Jasně, má to svoje rezervy a neodpustí si to vyloženě dětinské momenty stejně jako to nedokáže využít pořádně některé “nové” postavy, ale jako celek je to zábavné a hravé a klidně to mohlo být o pár dílů delší…70% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Celé je to vlastně postavené jenom na tom, že si 95% postav vymění týmy (hodní budou za zlé a naopak), sem tam se tu ukáže nějaká slavná scéna z SW, ale to je imho málo. Nebavilo ani cílovku. 4/10 ()

Sidarius 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjed k poznání nových postav, ale pak je to jízda a hlavně reference na referenci a hláška na hlášce. Samozřejmě užijí si to jen ti, co znají dobře svět Hvězdných Válek, a to nejen základní filmy, protože drobné reference jsou v podstatě úplně na vše, co tvoří současný kánon. Jen mě mrzelo téměř nulové využití některých zásadních postav, například i té vůbec nejikoničtější. Ale tak třeba to napraví v druhé sérii... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama