Reklama

Reklama

Zkáza bohů

(seriál)
  • USA Twilight of the Gods
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Král smrtelníků Leif a houževnatá bojovnice Sigrid se do sebe zamilují. Thór kvůli tomu ale rozpoutá úplné peklo, za které se mu oba rozhodnou krutě pomstít. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

Kisseather 

všechny recenze uživatele

Soumrak bohů Čekal jsem něco ve stylu začátku Hawiho... Tedy Odina než se stal Odinem, obětoval své oko a nakonec způsobil Ragnarok který se snažil T.O.L.I.K zastavit. Namísto toho tu máme zbrusu nový příběh odehrávající se na pomezí legend a světa mezi dvěma mosty. Země lidí a zemi pradávných obrů, případně se jistě podíváme i do ostatních světů. No a musím uznat že tahle serie se toho nebojí. Ať už je to vulgarita, brutalita dokonce i sexuální scény, nahota. Nic méně v artovém pojetí které opravdu neurazí. Přesně tak jak by jste to od germanských časů čekali. Zároveň to nepostrádá humor, nadčasovou akci a výborně pojaté  vyprávění v originálním současném.duchu doby. Tak se prostě žilo, bojovalo milovalo a umíralo... A bohové? Byli krutí malicherní a stíhali lidstvo útrapami a dokonce i obry. Toto je příběh... nesmrtelná legenda o jedné velké chybě která zapřičinila jejich pád.  Upřímně mi to přišlo jak kdyby se někdo pokusil vyprávět prequel God of War... Jen bez Kratose. Nic méně to na krutosti neubírá, ale naopak přidává na síle. Zatím jsem viděl jen první díl a jsem naprosto unesen. Ať už jde o postavy Sigrid ... Miluju zrzky a Sigrid je prostě, no mlask. Líbí se mi i animace která mě v traileru docela ovekovala. Ano opět se tu jede na sílu silných emancipovaných žen... Ale, má to své opodstatnění a budování. Neskutečně mě její postava baví. Týpka zatím neznám... Ještě se jaksi nepředstavil. :)) asi to má účel... No a pak hudební stránka... to je óda sama o sobě. Když to srovnám třeba s Diovo krví tak tohle je úplně novej level. Tohle jsem od Snidera fakt nečekal. Neskutečnej klepec... Musím prostě musím vidět další díli. 8) ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Smysluplnější Rebel Moon ze zajímavějšího prostředí, ale s podobnými snyderovskými neduhy jako předchozí space opera. Zatímco první epizoda nastolí slibnou až třístovkovou revenge story, ta druhá začne dávat dohromady tým nevýrazných postav, děj se zpomaluje a vizuální stránka zefektňuje, tak víme, kde jsme. Když si tahle sebranka začne vyprávět v jedné celé epizodě origin příběhy u ohně, hned se vybaví vzpomínky na Jizvonošku. Ve výsledku ale stále koukatelná záležitost, ale kdyby zůstala jen první a poslední epizoda, asi by se nikdo nezlobil. ()

Reklama

Decado23 

všechny recenze uživatele

Ty vole ten dement rve zpomalovačky i do animáku. To je fakt nepoučitelnej krypl a hned úvodní scéna schladila mou touhu seriál vidět. Už ho proboha vyklepejte na smetí a k ničemu nepouštějte. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobrá, ultra surová, dementně úchylná, chvílemi vtipné retardované porno, a dost hnusně namalovaná ptákovina - nebo lépe řečeno Asgárdovina. Na zabití času ok. Snyder a Oliva fakt jedou něco šíleně mocnýho. Nějakej superfet - tohle jen tak nevymyslíš. Druhá série - se těšim no. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama