Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsná příroda a ještě drsnější muž – tak si Eve svůj život skutečně nepředstavovala. Oliver Reed a Rita Tushinghamová v romanticko-dobrodružném příběhu, odehrávajícím se koncem minulého století v nádherné scenerii kanadské divočiny. (Letní filmová škola)

Recenze (83)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudnej film o tom jak si jeden chlap co žije mezi zvířata koupí manželkum, a tak začínaj problémy chlap má věčně hlad, manželka uvaří, chlap je nadrženej ale sex není. TAk se tam řeší kraviny. Opravdu nechápu proč je tenhle film tak výjmečný. I když pravda já na něm nevyrůstal. Ale Zálesák S Chuckem Norrisem je aspoň zábavnější. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tento opus jsem viděl poprvé co hoch odkojený Vinnetouem, takže to byl pro mne tehdy dost otřes. Už drsná scéna prodeje "nevěst" na začátku filmu žádnou velkou romantiku neslibovala, indiáni jsou zde pojati jako zákeřní a vrahounští hajzlíci, leč přesto mne film dostal a blednoucí vzpomínka na něj občas vyplavávala v následujících destiletích na povrch vědomí. Kupodivu, ani po letech ten film příliš neztratil. Jistě, triky jsou laciné-umělý sníh, místo vlčí smečky jen banda cvičených šariků, zadní projekce.... leč příběh své drsné kouzlo neztratil, takže odpouštím. Oliver Reed je dokonalý, takhle bych si drsného, frankokanadiánského zálesáka představoval, a Rita Tushingham ve svém výkonu nikterak nezaostává. K tomu nádherná příroda - 4, 5 *. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Prvních půl hodinky je to takové seznamování s postavami a prostředím. Zajímavější je to od chvíle, kdy se hlavní osamocená dvojice vydá směrem ke srubu uprostřed lesů. To se z Olivera Reeda stává chlapík zocelený drsnou kanadskou přírodou a v jeho čerstvě zakoupené ženě se pozvolna začínají probouzet jisté city. Rozhodně bylo zajímavé sledovat Ritu Tushingham, jak výborně dokázala hrát němou a vlastně jen očima. Ačkoliv je Zálesák již staršího data, stále jde o kvalitnější kousek. ()

indiano 

všechny recenze uživatele

Tak som sa tešil, že konečne vyšiel tento na DVD, ale po prvom zhliadnutí ma zmrazilo a film som vypol po prvých záberoch. Ako je možné aby bol vydaný titul v orezanom formáte 4:3, ke´d je pôvodne točený širokouhle 2,35:1 ? Ako môže niekto tento zločin na autorskom práve dovoliť dať do predaja? Kúpite si auto bez volantu, alebo kolies? Nenachádzam slov a som zhnusený .... Edice Raj DVD hamba!!!!!!!!! Radšej predávajte dudle a cukríky a nehanobte klenoty filmovej kinematografie .....fuj, hamba.....stiahnite všetky kusy zo stánkov a prerobte na pôvodný formát!! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Doležitým faktorom filmu bola samotná drsná príroda, ktorá bola parádne opísaná, včetne zvierat ( až na niektoré prestrihy, ktoré neboli natočené pre tento film ). Ak sa k tomu pridá síce jednoduchá, ale pekná a čistá rozvíjajúca sa romantika medzi grobiánskym traperom a nemou dievčinou, úspech je zaručený. Scéna prepadu vlkmi je exelentná. 4+ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Eve (Rita Tushingham) neřekne za celý film ani jedno slovo. (CRYPT)

Reklama

Reklama