Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to vyzerá jak remake Prvej ligy. Len namiesto baseballu sa tu hrá americký futbal, ktorý ma baví ešte menej ako ten náš. Je tu tím zložený z bandy rôznych divných postavičiek alebo lúzrov a aj keď je v obsadení kopa hviezd, tak ma ani jeden z nich nebavil a ani raz som sa nezasmial. To kto vyhrá záverečný zápas mi bolo jedno. Takže ani na druhý pokus ma to nechytilo a to vysoké hodnotenie na ČSFD vôbec nechápem. 3/10. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film sice asi nepatří k tomu nejlepšímu, co se amerického fotbalu týče, přesto se nemá vůbec za co stydět. Zábava, napětí, trochu té lásky a spoustu bolestivých záběrů + dobré herecké obsazení. PS: mám podobný názor jako Rockerman - už jsem se chystal na odpad - příp. jednu hvězdičku za Cheerleader Tryouts, ale film dostal potom potřebné grády. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

NFL u nás není vůbec populární, a tento film, i kdyby se nakrásně přetrhnul, tak je to pořád film o americkém fotbalu. Silně pochybuji, že mezi diváky je nějaký, který by dovedl jmenovat dva hráče tohoto sportu. Film naplnuje typické schéma sportovních filmů, jak ho každý dobře zná, kdo viděl nějaký film ze sportovního prostředí. Plusem mohlo být herecké obsazení, ale to hraje tak uboze, až se divím, že je na place někdo na to neupozornil. Zvláštní kapitolou je pak příšerné herectví Gena Hackmana, který v poslední době hraje vše s rutinou. I méně zkušený divák hodně dopředu s určitostí ví, jak film skončí. Dobrý výběr hudby to nespasí, protože když si uvědomím, jak nepravděpodobnou cestou se film ubírá a jak snadno outsideři zvítězí, je to děs. Ve sportu to takhle opravdu nefunguje, ale ono to nefunguje ani v tomto filmu. Proč taková kravina o ničem je v červených číslech, zůstává záhadou. Mé hodnocení: 20% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpříjemnějších sportovních filmových zážitků vůbec, tuto tématiku jsem nevyhledával ve filmu snad nikdy, tady mi ovšem téma sedlo, navíc je tu i příjemně a přirozeně vykresleno "jiskření" mezi ústřední dvojicí hrdinů - dávám palec jednoznačně nahoru.................... moje hodnocení = 8 z 10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)
  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)

Reklama

Reklama