Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrana!" ..Výborná komedie o americkém fotbalu. U ničeho ze sportovního prostředí se tak nezasměji, jako u téhle slátaniny. Parádní nápad s náhradníky, kteří mají zastoupit profesionály. A že to jsou náhradníci jak se patří. Vydařený snímek se skvělými herci, hudbou a hlavně promyšleným příběhem, který vás dostane na lopatky. Možná nemá na 5*, ale já mu přidám už jen proto, že se na něj dá podívat dvakrát po sobě a vadit vám to nebude. 90% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu přísný. Filmů o loserech, co dostanou šanci, nejdřív jim to nejde a nakonec "zaberou jako tým a dovedou to do vítězného konce" je zbytečně moc. Ano, Reeves, Hackman i Jones hrajou dobře. Ale co je to platný, když ten film je PLNÝ klišé.... Není tam v podstatě nic, co by mě nějak výrazněji překvapilo nebo pobavilo. 45 % ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to stále stejná písnička, ale tentokrát skvěle podaná. Zábavná i napínavá, dobře obsazená. Vtipná nejen v tradiční první části formování nesourodého týmu svérázných outsiderů, ale i v části druhé, neméně tradiční, která je i přes jasný a přímočarý tah k předem danému závěru, nečekaně napínavá. Rozesmály roztleskávačky naverbované ze striptýzového baru i terminátor vysazený na červenou barvu, Gene Hackman má stále své kouzlo a dokonce jsem i pochopil o co vlastně na hřišti při tom americkém fotbale jde. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ve sportu platí pravidlo: V ničem nevynikej, když nesnášíš gratulace." Jsem vděčný za každý sportovní snímek, který v sobě najde sílu kombinovat hru se srandou. A Náhradníci takoví jsou, protože trenér McGinty při rychlosestavování týmu projevil tak skvělý smysl pro humor, že jsem ochoten snímku leccos odpustit. Mé bránici totiž hrozně nakládal policejní buldok s alergií na červenou barvu Bateman, ale skvělí byli i prohuleně vychrtlý čutálista Gruff, pohublý sumista Fumiko, dva nepřevratitelní bratři Jacksonové či v sebe sama nevěřící quarterback Falco. Tahle parta určitě stojí za zhlédnutí a roztleskávačky ze sptriptýzového klubu jim rozhodně hru nekazí. Kdo však nemá rád prostou sportovní zábavu, tak ať si raději dál ukájí své intelektuální libido při náročnější filmové potravě a neplete se mezi nás, kteří si pro trochu smíchu nechají s radostí ukopnout hlavu od negramotného černého zadáka. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film o americkém fotbalu, který má srdce jak by řekl Gene Hackman v tomto filmu. Keanu Reeves hraje jak na poli tak na plátně přesvědčivě. Film je o tom, že když člověk dostane v životě druhou velkou šanci, musí se jí uchopit naplno, aby se mu konečně splnil dávný sen, jinak bude litovat do konce života, že nevyužil příležitost, i když je to v tomto filmu jen na krátkou dobu. Zajímavej nápad, zajímavej film. Jeden z nejlepších o americkým fotbalu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)
  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)

Reklama

Reklama