Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ve sportu platí pravidlo: V ničem nevynikej, když nesnášíš gratulace." Jsem vděčný za každý sportovní snímek, který v sobě najde sílu kombinovat hru se srandou. A Náhradníci takoví jsou, protože trenér McGinty při rychlosestavování týmu projevil tak skvělý smysl pro humor, že jsem ochoten snímku leccos odpustit. Mé bránici totiž hrozně nakládal policejní buldok s alergií na červenou barvu Bateman, ale skvělí byli i prohuleně vychrtlý čutálista Gruff, pohublý sumista Fumiko, dva nepřevratitelní bratři Jacksonové či v sebe sama nevěřící quarterback Falco. Tahle parta určitě stojí za zhlédnutí a roztleskávačky ze sptriptýzového klubu jim rozhodně hru nekazí. Kdo však nemá rád prostou sportovní zábavu, tak ať si raději dál ukájí své intelektuální libido při náročnější filmové potravě a neplete se mezi nás, kteří si pro trochu smíchu nechají s radostí ukopnout hlavu od negramotného černého zadáka. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie sice skoro vždycky spadá do klišé ve stylu - Parta looserů se spojí ve skvělý tým. Pak se rozhádají ale nakonec se usmíří, dají všechno do pořádku a poslední zápas vyhrají (nejlépe v poslední vteřině jen těsným rozdílem)....no ani tenhle film se tomuhle neubránil ale jinak na něm nevidím nic špatného. Skvělá komedie s partou fakt divných týpků proti kterým bych snad nehrál ani člověče nezlob se. U téhle komedie sem se královsky bavil a vřele doporučuju všem, kdo mají rádi sportovní filmy. ()

Reklama

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)
  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)

Reklama

Reklama