Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrana!" ..Výborná komedie o americkém fotbalu. U ničeho ze sportovního prostředí se tak nezasměji, jako u téhle slátaniny. Parádní nápad s náhradníky, kteří mají zastoupit profesionály. A že to jsou náhradníci jak se patří. Vydařený snímek se skvělými herci, hudbou a hlavně promyšleným příběhem, který vás dostane na lopatky. Možná nemá na 5*, ale já mu přidám už jen proto, že se na něj dá podívat dvakrát po sobě a vadit vám to nebude. 90% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kvalitních sportovních komedií zas až tolik není. Sportovních dramat to ano, ale komedie, která funguje a je ze sportovního prostředí, tak ta tu nebyla celkem dlouho, tedy v mých očích. Tady nešlo ani tak o výsledky a hru, jelikož od začátku víte, co se bude dít dál nebo také jak vše skončí. To tady není těžké pochopit, ale opakuji o tohle tu nejde. Tady jde o zábavu a nesmírnou pohodovost během snímku. Až na dva hlavní protagonisty (Reeves a Hackman) jsem zde nespozoroval pro mě nějaké další známé tváře a byl sem příjemně překvapen jejich výkony. Náhradníci sice nejsou tak vtipní a kultovní jako trestná lavice, ale zábava to byla a dokonce sem se nechal unést k nadprůměrnému hodnocení. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Feel Good zábavka, ktorá možno mala ambície vystreliť vyššie, ako vystrelila, ale na počudovanie fakt slušná. Neriešim rozprávkový nereálny príbeh a konanie hlavných postáv, ale kasting vyšiel na jednotku od samotného Keanu Reevesa až po najposlednejších "pošukov" z náhradníkov. Pohodový film aj po tých dlhých rokoch od premiéry. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama