Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu přísný. Filmů o loserech, co dostanou šanci, nejdřív jim to nejde a nakonec "zaberou jako tým a dovedou to do vítězného konce" je zbytečně moc. Ano, Reeves, Hackman i Jones hrajou dobře. Ale co je to platný, když ten film je PLNÝ klišé.... Není tam v podstatě nic, co by mě nějak výrazněji překvapilo nebo pobavilo. 45 % ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zpovykané hvězdy amerického fotbalu stávkují za vyšší platy a tak se vysloužilý trenér bude muset obejít bez nich. Sestaví nové mužstvo z náhradníků a pokusí se spolu s nimi o nemožné.. Hezky napsané, vtipné, milé, pěkně natočené + sympatický herecký ansámbl s okouzlující roztleskávačkou.. Za mě plná palba, za Genův závěrečný odzbrojující úsměv a za to, že mi připomněl, co je důležité, no a taky za ten taneček za mřížema.. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neviem, či by som to nemal jednoducho nazvať guilty preasure, dať do komentu milión bodiek, smajlíka a nechať tam spokojných plných 5. "Asi bych měl říct něco duchaplnýho... ale to není náš styl!" Táto veta myslím dáva najavo všetko, o čo filmu ide.. Ja len dodám, že obsadenie bolo megachrumkavé! Ani večne mdlý Keanu a večne afektovaný Jones mi tu kupodivu vôbec neprekážali. Ale tri víťazné stupienky patria samozrejme trojici: utrhnutý Favreau, neustále húliaci Ifans a netradične taťkovský Hackman. Nie, toto nie je asi umenie, ale je to rozhodne zábava. A hlavne so srdcom(!). ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama