Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI, Joel Campbell (James Spader - Vlk, Sex, lži a video), unavený po letech strávených pronásledováním vrahů, opouští L.A. a začíná nový život v Chicagu. Ale o pět měsíců později se jeho nový domov stane místem několika obzvláště děsivých vražd, které mohou být dílem jen jednoho muže: Davida Allena Griffina (Keanu Reeves - Matrix) - nepolapitelného rafinovaného vraha, který se rozhodl zahrát si se svým dřívějším pronásledovatelem krutou hru. Chladnokrevný vrah posílá Joelovi fotografie vytipovaných obětí, místa činu zanechává bez jakýchkoli stop a s potěšením sleduje jeho reakce, když nevinní lidé umírají. Poté co se Griffin dostane do jeho blízkosti, musí Joel rychle hledat způsob, jak ho zastavit dříve, než zemře někdo z jeho nejbližších... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole, sračka jak hrom! Asi to chtělo něco vytěžit z matrixovské popularity Keanu Reevese, ale ani on ani nikdo jinej tohle nemůže zachránit. Možná jen děj měl jakýs takýs potenciál (i když žádná velká sláva to není), ale všechno ostatní byl totální průser přes celej dvůr. Ať už jde o děsnej 90kovej fílink nebo o extrémně dementní zpomaleně-sekané záběry, amatérské digitální výbuch na konci, nulové napětí, herecké výkony jak z Chvilky pro tebe a televizní odfláknuté zpracování. Prostě jedna velká nuda se 3 známými herci, na kterou se nevyplatí koukat... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Zbytočnosť. Chabý scenár, cca. 5-percentné napätie, (pod)priemerní herci... Film tak uťahaný, až vás to postupne núti k tomu, aby ste zatvorili oči a "oddali" sa driemotám. Verte mi, že neprídete takmer o nič... Existuje pomerne veľké množstvo snímok s podobným základom, no podstatne lepšie spracovaných a zahraných. Tak, tak... Maličkosti ako vzhľad Marisy Tomei za zmienku nestoja... ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Mám pro ten film slabost ze tří důvodů. James Spader je vynikající herec, který zahraje dobře i v té největší blbosti a ani Sleduje tě vrah není výjimkou. Keanu Reeves, jakkoli se stal v případě tohohle filmu oblíbeným terčem, se se svou první (možná se pletu) čistě zápornou rolí popral důstojně. A soundtrack je naprosto vynikající. Charbanic naivně natočil hodinu a půl dlouhý videoklip a věřil tomu, že to bude stačit na plnohodnotný film. K tomu by ale potřeboval silnější scénář a podstatně vypiplanější formu. Takhle to má čas od času slušný vizuál a stojí to především na hercích. A ti to u mě osobně vytáhli na tři hvězdičky… ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Polovina úspěchu filmu je, když příběh nenudí. Druhá polovina je, když nenudí a k tomu má myšlenku. To druhé bohužel Sleduje tě vrah postrádá. Na druhou stranu mě to celé bavilo od začátku až do konce. A musím říct, že mě zaujalo i povedené finále, hlavní herecké trio či originální režie. Ale abych pořád nevychvaloval, minusem je hloupoučký děj, který spadá do "bé" vod, absence jakékoliv dusivé atmosféry a Keanu Reeves prostě není ten správnej psychopat, ještě se má co učit od kolegů (Kevin Spacey, Anthony Hopkins aj.). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

James Spader jako detektiv? Ne děkuji... Ten se na to fakt totálně nehodí, stejnětak jako Keanu Reeves na vraha. Filmu taky moc neprospěje, že skoro od začátku se ví kdo kde jak a proč zabíjí, pak už je jen otázka času jak to dopadne a jelikož to moc originální neni, tak ani konec neni moc neobvyklej ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • James Spader, který si ve filmu dopřává vietnamské nudle, ve skutečnosti vietnamská jídla nemá rád. (akisha)
  • Úvodní Griffinův (Keanu Reeves) kung-fu tanec na píseň "Dragula" od Roba Zombie je poctou Reevesovu předchozímu filmu Matrix (1999). (akisha)
  • Někdo zfalšoval podpis Keanu Reevese na smlouvě ke snímku. I když byl podle něj scénář strašný a vůbec ho to nezajímalo, nebyl schopný dokázat, že to není jeho rukopis. Nechtěl se soudit, tak to natočil. I pře svou nízkou kvalitu se film držel dva týdny na prvním místě návštěvnosti v USA. (Reventador)

Reklama

Reklama