Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

swamp 

všechny recenze uživatele

"I hate this fucking place sometimes, you know. Why the fuck do we need four more people on at this time of day, man? Look at this place, it's fucking dead! I swear, Dan needs to clean the shit out of his fucking brain sometimes, man. Fucking asshole. What are you looking at, fuck-wad?" Prostě velký úlet. :) Ale pro mne téměř kultovní! :D "The goat! The goat, you bastard!" ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V duchu fekálních komedií (jejichž duch zde už nějaký ten pátek určitě nemá co dělat, ale co naplat) natočená „generační výpověď“ (ale, že je to s tou výpovědí myšleno sakra ironicky) o lidech, kterým už nic nezbylo a tak se denně potýkají s všedními problémy jednoho fastfoodu. Bohužel tlačit mocně na pilu a servírovat jeden vtip za druhým, z nichž většina bohužel postrádá vtipnost a spíše je obalena trapností, se debutujícími režisérovi McKittrickovi nevyplatilo. Snímek je k uzoufání nudný a kadence nechutností na minutu filmového dění smrtící. Že se zde pohybuje Justin Long, Anna Faris a Ryan Reynolds, je vcelku normální, ale že se zde trapně pitvoří i Luis Guzmán, tak to už je vrcholným výrazem úpadku tohoto hereckého esa. Jediné ponaučení tak spočívá v tom, že po shlédnutí tohoto filmu raději budu hladový bloumat ulicemi, než abych si zašel na středně velký biftek do fastfoodu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ne. I když by se na tomhle filmu dalo najít poměrně dost kladů, přesto jde jen o strohou pseudokomedii straight-to-video, která se nevím proč dočkala i pokračování. Nesváděl bych neúspěch na kvalitu herců, těch je tu poměrně dost a většina kvalitních, nesváděl bych to ani na plac pro natáčení, který asi americkou restauraci simuluje věrně, vůči té naší by se pár rozdílů našlo, já osobně bych to svedl buď za lehce přitaženou vulgárnost (když tedy nepočítám jednu ze servírek) včetně toho úchylného kuchaře a příběh, který bych vymyslel i já na koleně a řekl bych si za to méně penízků. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já vim, je to blbost. Ano, jsou tam stupidní herci a mnohdy stupidní dialogy. Ale já se prostě bavil a co více, už hooodně dlouho jsem se tolikrát za jeden jediný film nenasmál. Tady dostaly moje bránice opravdu zabrat a to umím náležitě ocenit. Za normálních okolností bych dal 3*, ale zde si dovolím přidat jednu bonusovou za osobní dojem. PS: Přemýšlím, že bych na brigádě zkusil tu jejich "hru" :D ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama