Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

necisty 

všechny recenze uživatele

No, za Reynoldse, Faris a Longa bych byl ochotný dát i 4 hvězdy, dokonce jsem se fakt zasmál! No, ale to je tak vše a bylo by to nefér vůči ostatním filmům se čtyřmi. Kdyby radši tu první půlku netočili... pak se to aspoň trošku rozjede. Nebo mohli jen vystřihnout hlášky té alkoholičky:). ... Neserte toho, kdo vám připravuje jídlo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mi sedla na výbornou. Hrátky v kuchyni, bobr, Luis Guzmán a hopeři se šlehačkou, to vše mi skvěle zapadlo. Také je super, že se děj odehrává během jednoho dne v restauraci, takže člověk dostane poučení jak se má v restauraci chovat a hlavně nesmí nasrat obsluhu. Skěle jsem se bavil. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Já vim, je to blbost. Ano, jsou tam stupidní herci a mnohdy stupidní dialogy. Ale já se prostě bavil a co více, už hooodně dlouho jsem se tolikrát za jeden jediný film nenasmál. Tady dostaly moje bránice opravdu zabrat a to umím náležitě ocenit. Za normálních okolností bych dal 3*, ale zde si dovolím přidat jednu bonusovou za osobní dojem. PS: Přemýšlím, že bych na brigádě zkusil tu jejich "hru" :D ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud nechutná komedie s občasnými vtipnými hláškami, které jsou však utopené v moři těch hloupých či trapných. 1) Zaujaly mě reakce pětihvězdičkových hodnotitelů, z nichž podezřele velký počet uvádí, že jsou z branže a že film věrně vystihuje atmosféru a praxi podobných zařízení. Očividně je lepší nevědět. Oh, uh, push the fish, it's about to turn. Doporučujte rybu, už se kazí._____ 2) Z mého pohledu se na film dalo koukat vzhledem k pěkným klukům. Je tu 31letý Ryan Reynolds (Monty), 20letý John Francis Daley (nováček Mitch) či 27letý Justin Long (Dean)._____ 3) Navíc se ve snímku naučíte, jak se chovat k dívce: Change your fuckin' tampon and have another drink you crazy, fuckin' bitch! 4) Zazní zde i jiná životní moudra: Well, Alzheimer's can't be all bad. You get to meet new people every day._____ 5) A ještě jednu lahůdku tu mám pro milovníky kultivované angličtiny, tentokrát bez překladu: Awwww c'mon now dogg, you know I'm just fucking with you. You know I give you the mad phat superfly stupid dope dumbass retarded bomb shit props. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama