Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film je tedy řádná píčovina. Ovšem píčovina s několika solidními momenty, které by se ovšem daly spočítat na prstech jedné ruky a ani byste je nemuseli využít všechny. K dokoukání jsem se přemáhat nemusel. Film není nudný, nicméně není ani vtipný. Herci jsou nezajímaví až debilní. A pokud tu byl nějaký úmysl přijít s nějakou myšlenkou, tak vyzněl někam do ztracena. Za sebe dávám 2*. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je skoro až k neuvěření jak tenhle ,,film" vůbec o ničem není :D Většina těchto ,,komedií" se snaží spářit nejvíc normálního kluka s tou nejžhavější kočkou na škole a daj si přitom trochu trávy a rozeberou vztahy a jsou u toho patřičně zprostí. Ale tady se ten ,,příběh" vskutku neposune ani o centimetr kamkoliv, což podle mě vyžaduje docela umění :) Přesto všechno se zde najde pár věcí, které jsou více něž povedené a dělá to z Waitingu... lehce podprůměrnou ,,komedii"... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako bejvalej kuchař a barman Vám můžu potvrdit, že ten co psal scénář, naprosto věděl která bije. Dokonale vypointované dialogy, hlášky, vztahy na pracovištích a u toho samozřejmě lehce fekální a drsnej příběh říznutej o dobře vymyšlenou hru. Film pro pracovníky gastronomie, film pro inteligentní lidi s nadhledem co uměj číst mezi řádky. Pseudo iňtouši a rádoby uvědomělí uživatéle od 3* níže nechť si vylížou prdel, nebo je čeká česneková sůl. Moje srdcovka. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, tak jsem ti chtěla dnes večer odbočit od svých oblíbených filmů a dát si nějaký hodně lehký menu z trošku odlišný restaurace, ale na co narážím, to sou samý blafy nepoživatelný. Doufám, že do rána nepadnu hlady. Zkusím to ještě někde jinde, i když už začínám silně pochybovat a taky si nejsem jistá, jestli mi nepřešla chuť. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama