Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve válkou zničeném Japonsku se vládce Tokugawa zoufale snaží nastolit mír mezi svým lidem a z toho důvodu si objedná vraždy nepřátelských válečníků, kteří by mohli ohrozit mír válkou a dostat se k moci. Překrásná mladičká žena, která byla vychovávána od útlého věku ješte spolu s dalšími 9 sirotky, se stane vrahem. Jmenuje se AZUMI, nekompromisní zabiják. A pouť za smrtí začíná... (BUD-SFIS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

kinej 

všechny recenze uživatele

Tak opravdu lituju, že jsem 140 minut svého života prohospodařil u tohohle filmu. Tak ubohé akční scény bych od japonců nečekal. Ještě horší je, že se režisér snažil zamaskovat prachbídnou choreografii bojů stříkanci krve. Je to celé špatně natočené a ještě k tomu je tam blbá hudba. Nechce se mi věřit, že tomuhle může dát někdo 4*. Já mám japonské filmy rád a tohle je zatím nejhorší, který jsem kdy viděl. Jednu * dávám za to, že jsem vůbec v sobě dokázal zmobilizovat síly, abych to dokoukal. Ale nemít nohu v sádře, nemrhal bych na to časem. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Scenérie jak z Travel Channelu, kamera s kterou si tvůrci hodně vyhráli a dala filmu neokoukaný ráz. A to je asi tak všechno. Děj nic moc, žádné překvapení se nekonalo. No a stopáž. Ta stopáž... zbytečně dlouhá, Být to o půl hodiny kratší, tak bych si to možná v budoucnu dala ještě jednou. Takhle to rozhodně nehrozí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

45 kilová sexy čajočka vypráši stovku chlapov a nezlízne pri tom ani škrabanec. To už je čo povedať. Mám rád prehnané akčné scény, no musia oslniť. V tomto prípade to nefunguje. Film je veľmi zlý. Slabý, detinský, amatérsky. Samurajským sekaniciam robí skôr hanbu. A tá takmer dva aj pol hodinová minutáž, je pri takomto nevýraznom snímku naozaj vražedná. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Vysloveně jsem se při sledování nudil a to jsem od toho očekával řežbu (zvláště po tolika kladných ohlasech tady), která mě přišpendlí k obrazovce a já budu hltat každý moment a bojovou scénu. Bohužel se tak ale nestalo a já v průběhu přemýšlel, jestli se koukám na stejný film jako lidi, kteří to tady hodnotili 4* a výše a raději jsem to párkrát zkontroloval. Jenže koukal. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Michael Bay a Akira Kurosawa si hrají na schovávanou v této teenagerské pohádkové variaci aniž by se domluvili, kdo má vlastně koho hledat. Používají při tom jednoduchou vyprávěcí rovinu a formu, na kterou se snaží našroubovat nějakou tu filozofickou a povznášející úroveň. Ta je ovšem plochá, bezradná a iritující adekvátně větší části hereckého osazenstva. Na druhou stranu se i obličeje zúčastněných ztrácejí ve změti koláží soubojů, které jsou okořeněný bravurní a vynalézavou kamerou plnou ekvilibristických výkonů. Bohužel ta sama o sobě zběsile uspávající tempo nevytrhne a na zboštění charakterů, které jakoby vypadly z her na hrdiny, nestačí. Místo totálnosti máme co dělat s teatrálností, která po chvíli omrzí stejně jako rozkošný obličej hlavní představitelky... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Jednoho z protivníků Azumi (Aya Ueto) v závěrečné bitvě hraje herní vývojář Hideo Kojima, známý především sérií Metal Gear Solid. Ten se původně jenom přišel podívat na natáčení, avšak dostal i příležitost se ho zůčastnit. (Raztubyl)

Související novinky

Miikeho samurajská jatka

Miikeho samurajská jatka

13.05.2009

To zas půjdeme do kina v igelitových pláštěnkách a pod DVD přehrávače budeme strkat vědra, aby nám všechno nezacákala krev. Japonský úchyl/génius Takashi Miike po spaghetti-westerny inspirovaném… (více)

Vlak plný masa

Vlak plný masa

04.04.2007

Bývalý fotbalista, mlátička z gangsterek Guye Ritchieho, popřípadě Juggernaut z třetích X-Menů Vinnie Jones nikdy neměl nouzi o role, které sice neoplývaly dialogy, ale přesto byly nadmíru šťavnaté.… (více)

Reklama

Reklama