Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze série Austina Powerse. Vytratila se hravost z prvního dílu a ještě se to ani zdaleka nepřibližuje úchylnosti, která je však zábavná, dílu třetího. Heather Graham dokazuje, že umí být velmi přitažlivá kočka a na té Elizabeth Hurley, vždycky bylo něco nadlidského:). Celkově se párkrát divák zasměje, ale schází tomu příliš oproti minulému dílu... Takže slabší 3* a kdo nelení ten na další díl se podívat běží, ten už stojí za to... opět. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, i tohle je skvěle ujety a místama i hodně hnědohumorně vtipny a nechuťárensky-zhovadile vtipny. I když jsou tam i slabší scény a Dr. Evil je někdy až moc trapnej, nic to nemění na tom, že z větší části je to povedená komedie/parodie. Už jenom ty úvodní titulky mě pobavily dokonale. Některy postavy tam taky byly docela o ničem, jako třeba Tlustej parchant, kterej mě v češtině moc nepobavil. Ale zas takovej Mini-Me aka zmenšenej Dr. Evil pobavil už jenom tím, že tam byl. Extrémně taky potěší moje oblíbená krásná Heather Graham, která se rázem stala mou nejoblíbenější bond-girl, jak jí to sluší. Dějově to je ujetina jak z děla aneb ocituji hlášku z filmu: "Víš co, Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij. To samé platí i pro vás." ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu vydařená parodie, která ač je fádní jak chce, tak se stala velkým hitem. Nápaditost, trapnost jsou hlavní taháky tohoto filmu a jeho samotná banalita je nepopsatelná. Děsiví Dr. Zloun a MéMini jsou fakt hustí. Jako jednorázovka tato jízda poslouží bohatě a nějaké ty super hlášky... - 7/10 - ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Strašne primitívna hovadina. Napriek tomu, som ju videla minimálne 10x a netuším prečo. Popravde vždy, keď ide na silvestra v televízii kuknem si ju..A na polovici vecí, čo sú v nej sa ani nesmejem a ani ma to nebaví. Herec zo seba robí stopercentného blbečka. A ostatné herečky nás ohurujú veľkým poprsím. Ale čo už. Aj tak to pozerám 40% ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj kráľovsky nebavil. Skôr som nechápal a hľadal onú avizovanú "vtipnosti". Mám asi rád iný typ humoru. Paródie všeobecne rozhodne patria k problematickým žánrom. Urobiť dobrú paródiu, aby to nebolo trápne, sa podarí len málokedy. Austin Powers do kategórie dobrých paródií určite nepatrí. Ten stratený čas pri sledovaní tohto srágoru chcem späť milý Roach! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • V německé verzi je Austin dabovaný Rickem Kavanianem a Mustafa je dabovaný Christianem Tramitzem. Oba dva jsou známý komici z Bullyparade. (PußyMagnet)
  • Když Dr. Evil vyhodí Mojo do vzduchu a oba dva Austinové pro něj utíkají, všechny hlasy jsou zpomalené a hlas Felicity, která řekne "Pozor!" namluvil Will Ferrell. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno