Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já to teda posral. Stopnul jsem si úplně špatnýho bělocha." Nestopnul. Skočit k někomu do auta, mířit na něj pistolí a chtít to auto, tak to není stopování. To je loupež. Ale vysvětlujte to černýmu géniovi přes elektroniku Terencovi. Sice mu to moc politicky nemyslí, ale je celkem zábavnej. Na Scatmanova tanečníka a usekávače penisů Nicka však nemá. Ten se mi líbil. Tak se má správně nasrat heterosexuální bílej chlap, když má podezření, že pole jeho je oráno cizím pluhem. Tahle dvojka se prostě povedla a konkurenční duo loupežníků mě taky dokázalo pobavit, takže za mě spokojenost. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins + Martin Lawrence.. tyhle dva když jsem viděla vedle sebe řikala jsem si - Proboha, jen to ne.. Ale realita byla jiná :D A u tej hlášky se sochou a jejím ptákem sem byla mrtvá smíchy :D A scénu s pavoukem ani nekomentuju.. to byla málem moje smrt :D Jo, s radostí se na to zase jednou podívám :) Teda, to je ale velkej, sviňskej pavouk, vole.. " ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nickovi (Tim Robbins) jednoho dne odpadne firemní večeře, a tak se vrátí domů dříve, aby překvapil svoji ženu - a opravdu, načapá ji v posteli se svým šéfem. Celé ho to natolik zasáhne, že sedne do auta, a odjede. Při řízení je natolik zaujat svými osobními problémy, že naprosto nevnímá, co se kolem něj děje - semafory, značky, bouračky, černoch, který jej chce okrást. A tak se probere až na benzínce v poušti, bez peněz, zato s oním černochem (Martin Lawrence) v autě... Co se může stát, když přeteče pohár trpělivosti už ukázal Michael Douglas ve Volném pádu. Stejně tak to dokazuje i zde skvělý Tim Robbins, jako chlápek "všichni mi vlezte na hrb", kterému zdatně sekunduje Martin Lawrence (přišlo mi, že zde byl nějaký zmenšený - nebo je Tim Robbins tak vysoký?). Když si člověk odmyslí jeho někdy až přílišné přehrávání a pitvoření, tak se pak skvěle baví. Potěšilo mně i docela zajímavé rozuzlení, i když jsem to tak nějak trochu čekal :) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neměl o této komedii ani tucha a přestože jsem jí zpočátku nedůvěřoval vyklubala se z ní solidní pohodová záležitost, ve které spustí koloběh událostí jeden předem nehlášený příchod z práce. Nothing to Lose bude každou další reprízou o něco lepší. Lawrence to umí pekelně rozjet když je potřeba. Dvakrát jsem vyprskl smíchy. 70% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Teda tak jsem se nezasmála už hodně dlouho, některé povedené gagy vyvolávaly přímo záchvatové stavy a to se musí ocenit! Pánové to spolu táhli jak sehraný tandem na pelotonu, zvlášť když Tim nahodil vážné ksichty a Martin zahrál milujícího taťku. Hudba taky ladila a nesmrtelný John Scatman by spolehlivě roztančil i mrtvolu. Scénář mě totálně dostal, i když dávno vím, že pes, který štěká, nekouše (sběratel abnormalit☺). Spíš jsem přes smích nestíhala důležité detaily, které mi došly až s odstupem. Pro mě to byla zábava na úrovni, s nápadem, neotřelým vtipem a vkusem. "Ani hnout ty krajzle jeden."☺☺ ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Okrem viacerých miest v Kalifornii pracovali filmári aj na východnom pobreží USA v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)
  • Nickova (Tim Robbins) kancelář se nachází v US Bank Tower. (Borrtex)

Reklama

Reklama