Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Jingle Bells - The Brian Setzer Orchestra [2:18] ,2. So They Say It's Christmas - Lou Rawls/The Brian Setzer Orchestra [4:05] ,3. Sleigh Ride - Darlene Love/The Brian Setzer Orchestra [2:36] ,4. Run Rudolph Run - Chuck Berry [2:44] ,5. The Most Wonderful Time Of The Year - Johnny Mathis [2:47] ,6. Merry Christmas Baby - Charles Brown [4:47] ,7. Back Door Santa - Clarence Carter [2:09] ,8. The Christmas Song - Nat King Cole [3:10] ,9. Jingle Bell Rock - Bobby Helms [2:12] ,10. Father and Son - David Newman [3:00] ,11. Finale - David Newman [4:02] ,12. Deep in the Heart of XMas - Darlene Love/The Brian Setzer Orchestra [2:53], ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mám to rád. Ja viem, že je to blbina, ale pozerať sa na Arnolda behajúce a skákajúceho a kričiaceho - PUT DOWN THE COOKIE!!!!NOOOW! je na nezaplatenie. Pri najstresovejších scénach - hrá tá najpríjemnejšia vianočná hudba - a nebyť konca, ktorý posúva celý príbeh do neuverieľnej roviny, tak by sa jednalo o vianočnú klasiku. Chápem prečo to spravili. Nehnevám sa na nich za to. Jingle All the Way je film na ktorom som vyrastal a po dlhom čase mi príde fajn pozerať sa na niečo - čo by sa kvôli mnohých scénam nemohlo natočiť dnes. Chýba mi svet bez tej hlúpej PC. Kedy dospelí muž mohol skočiť do guličiek a napadnúť dieťa, kedy černoch mohol len tak škrtiť ženu pred hračkárstvom a kde sa dávalo päsťou nasratému sobovi. Videl som Director´s Cut. Guilty Pleasure. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Rolničky jsou ze začátku podvratný cynický pohled na šílenství okolo Vánoc a komerční mašinérie, kterou tenhle svátek provází - to velmi vítám. Styl hodně nadsazené černé komedie funguje, dokud má za terč všechno, co moc dobře známe a uvědomujeme si to. V závěru ale film sjede do absolutně nereálné šílené sci-fi honičky ve vzduchu a samozřejmě sladkého usmíření a radost z téhle vánoční provokace zhořkne. Dávám o hvězdu navíc za Arnolda, který mě svou podařenou komickou polohou hodně pobavil a bez něj by to bylo asi slabší. Nějaký řeči, že Arnold prej neumí hrát, jsou mi naprosto u prdele. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když svému synkovi trošku neprozřetelně slíbíte koupit populární vánoční hit, tak si můžete zadělat na slušné nepříjemnosti!! Absurdní vánoční taškařice, ve které se nikdo nepokouší o nějaké solidní herectví, leccos v ní nefunguje, divákova bránice se jen pokojně přehupuje a být o dvacet minut delší, tak by byla na prahu snesitelnosti!! Aneb tehdy Arnold Schwarzenegger v kostýmu TurboMana a v davu lidí počal svoji kampaň na post kalifornského guvernéra!! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • DJ se v rádiu, do jehož studia vpadnou Howard (Arnold Schwarzenegger) a Myron (Sinbad), v soutěžní otázce ptá na jména Santových sobů. Volající řekne: „Randy, Tito a Jermaine,“ to je však chybná odpověď, ale ne náhodná, jde totiž o jména sourozenců Michaela Jacksona. (DavePave)
  • Arnold Schwarzenegger (Howard) za film dostal honorář ve výši 20 milionů amerických dolarů. Zhruba třetina rozpočtu tedy padla na plat hlavní hvězdy. (DavePave)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama