Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som neodolal a dal si asi 3-4 reprízu po veľmi dlhej dobe a musím ísť o hviezdu vyššie a to hlavne z dôvodu, že aj opakovane táto komédia baví a má pomerne slušný a čiastočne pravdivý príbeh. Mám na myslí nás chlapov, ktorí si kupovanie darčekov nechávajú na poslednú chvíľu. Kto to nezažil, nech si v najbližšom Božom chráme podá prihlášku -Vyhláste ma za svätého...Arnoldovi úloha sekne, vtípky boli fajn a príbeh určite nikoho neurazil. Ako rodinná komédia myslím celkom vydarená, zabavia sa deti aj dospelý. Pre mňa určite lepšia voľba než stále dookola Sám doma, ako moje deti. 70%. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu film balancuje na hranici uvěřitelnosti, až ji k mému zklamání na konci překročí. Do té doby je to (troufám si říci) nadprůměrná vánoční komedie o rodinných hodnotách, která mimo to pěkně vyobrazuje to, jak se lidé (nejen) o Vánocích chovají jako šílenci. Nebýt toho kýčovitého (téměř až sci-fi) konce, tak dám čtyři hvězdičky, protože jsem se celou dobu třásla napětím, jestli se mu Turbomana podaří sehnat. Překombinovaný konec a nepovedený sob to ale potápí do (pod)průměru. Škoda. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No, posledný pokus Arnieho v hlavnej úlohe s deckami a znova to nebolo až také odpadové. Arnie nám teda už pár rokov spríjemňuje sviatky nielen počas neskorých hodín ale aj v detskom vysielacom čase a občas sa mrknem aj ja. Aj keď pochybujem, že niektorý otec by bol schopný niečoho podobného, pozeralo sa mi na to spokojne. 60%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ještě jsi neviděl, co dokáže Turbo Man!!!....... Musel jsem se zasmát, Američani, co s pomocí Číny vyrábějí všeho přehršel a najednou je tu film, který funguje na bázi toho, že něco není k sehnání. Připadá mi to jako v komunismu fronty na ovoce. Kdysi jsem se možná i smál, ale dnes s odstupem času mi to připadá spíš trapné. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Syn Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) obdrží fialový pásek v karate, vzhledem k jeho věku je nepravděpodobné, aby obdržel 5. výkonnostní stupeň. (sator)
  • Ve filmu pronese Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) větu "I'll be back with the doll later". Jedná se o narážku na frázi "I'll be back" ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama