Reklama

Reklama

Už někoho mám

(festivalový název)
  • Indie Koi... Mil Gaya (více)

Obsahy(1)

Sci-fi film s populárním Hritikem Roshanem v roli retardovaného mladíka, který bojuje o srdce krásné Nishy i s posměšky svého okolí, které se mu posmívá kvůli jeho údajným kontaktům s UFO. Jeden zapomenutý mimozemšťan by se tu však našel... (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak to jsem ještě něviděl. Naprosto ultimátní mix Forresta gumpa, ETeho, Spidermana, Supermana, muzikálu a to všechno v tříhodinovým indickým provedení, který je sice děsně naivní, jednoduchý a herci, obzvláště pak hlavní retardovanej hrdina, stupidní, ale z nějakýho důvodu mě to téměř celou stopáž fakt bavilo, snad jen ke konci už sem začínal být mírně unavenej, ale na to, co se v tomhle filmu objevuje, je až neskutečný, že to udrží pozornost tří hodiny ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Moje prvé indické sci-fi - ktoré je zároveň úžasným mixom Zemeckisa, Spielberga a detských filmov so zvieratkami hrajúcich šport. Pritom je to plné chytľavých pesničiek, tančekov v štýle Spievania v daždi a Freda Astaira. To všetko v úžasnom prostredí severnej Indie s borovicami, priezračnými jazerami a horami a lúkami za aké by sa nemusel hanbiť ani muzikál v štýle Za zvukov hudby. Je to naozaj mix všetkého možného aj nemožného a hodnotenie je také veľké práve preto, že aj napriek žánrovej zmätenosti film funguje, nenudí, je zábavný, napínavý a jednoduchý čo tu neberiem ako negatívum ,ale ako vďačnú zložku - vďaka čomu si myslím každý zoberie s filmu to, čo sa mu bude páčiť. Najlepšie na celom filme je, že na jednu stranu pripomína televízny film alá Hallmark a na druhú stranu rozsiahli muzikál s premyslenou výstavbou deja. Tieto kontrasty sú vo filme veľmi časté ale neuberajú z výborného zážitku s filmu. Pre mňa príjemné prekvapenie. A herečka ma dostávala svojou krásou do kolien. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

No teda, hodně zvláštní film. Indickej mix E.Teho a Foresta Gumpa a snad i supermana. Je tam pár zábavných scén, tanešní kreace taky docela ušli a e.t. byl roztomilej, nejvíc na filmu mě pobavil supermanovskej basket ( to bylo teda něco). Na indickej styl je třeba si zvyknout, protože tohle opravdu nebude pro každého. Pro mě fajn tříhodinnová oddechovka, ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pověsti nelhaly, filmový zážitek roku potvrzen. V životě jsem neviděl kinosál se tak bavit. Bollywood, parodující takřka sám sebe, překonává v této romantické sci-fi vaše nejdivočejší filmové představy. Naprosto odzbrojující variace na Spielbergova "E.Tho" a "Blízká setkání", u které jsem bohužel nikde nepostřehl varování, že je určena pro děti do 10. let. I tak se mi ale nechce věřit, že to někdo myslel vážně. Pro mě samotného prakticky nehodnotitelné. Pokud tohle přežijete, má u vás Bollywood šanci. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Zkrátit film zhruba o hodinu, přidat více zmateného pobočníka policejního šéfa a scén typu "supermanský" basket a místo rachejtlí by bouchla bollywoodská bomba. Žel v této podobě a stopáži je zejména první polovina až moc naředěná neinvenčními (nezábavnými) scénami, takže Koi... Mil Gaya není taková divočina, kdy nastupuje zmíněný faktor "smát se nebo brečet" a snímku leccos ve výsledku odpustíte, jelikož jste se často královsky bavili (anebo se divili)... Pro mě ještě fajn oddechovka, ale Krrish pobavil o něco více. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Melodie, skrze kterou lidé s mimozemštany komunikují, je ve skutečnosti skladba "Trans-Europe Express" od německé skupiny Kraftwerk. (Raztubyl)

Reklama

Reklama