Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (81)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie. Workoholik v ženském podání, který zdědí dítě. Ztratí práci, odstěhuje se na venkov. A samozřejmě po spoustě trápení a trablů najde svou cestu. Mám ráda Diane Keaten a její komediální talent. Její trable se starým domem a starousedlíky je skvělé. A tak, když je tento film v TVnabídce, nikdy neodolám. ()

zuzzuli 

všechny recenze uživatele

Skvely film, na ktery jsem narazila pouhou nahodou. Jedna se o velice mily snimek, s krasnou holcickou a skvelou hlavni predstavitelkou jakou je zde bezpochyby Diane Keaton. Workoholicka, ktera ve svem veku stale netouzi stat se matkou, zdedi po svem bratranci, ktereho videla snad jednou v zivote, krasnou holcicku. Ze zacatku ji chce dat k adopci, netouzi byt matkou nejakeho prcka. Avsak pote, co si malou Elisabeth maji vzit velice podivni adoptivni rodice, svoje rozhodnuti prehodnoti. ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Just don't expect too much, okay?! Se závěrečnými titulky loudaly se mi po tvářích slzy, a já jim nedokázala poručit, aby už přestaly. Osmdesátky, neuvěřitelné oblečení, příchod emancipace, zrození královny romantiky Nancy Meyers a comeback Diane Keaton. Právě poslední zmiňovaná tomuto snímku dala tu správnou lidskost, kdy nám skrze tvrdě pracující J.C. Wiatt ukazuje, jak je strašně těžké a zároveň strašně jednoduché změnit své priority, změnit prostředí, změnit sám sebe. Two women show od Diane i její krásné filmové dcerky. Kdo by jim jen dokázal odolat? ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*ČERVENÉ LÍČKA A JABĹČKA* Prvýkrát som tento film videl ešte ako stredoškolák a pamätal som si ho ako veľmi originálny a vtipný film. Po mnohých rokoch ho vnímam rovnako a teší ma, že moje dávne pocity súvisiace s týmto filmom neboli pokrivené tínedžerskou optikou a teda som rád, že film môže osloviť aj súčasného diváka navyknutého na iný typ komédií. Diane Keaton nevnímam ako najlepšiu voľbu pre hlavnú úlohu, ako komediálny typ veľmi nepôsobí, ale "pretrpieť" sa dá. Vtipných situácií je dostatok, film plynie voľne a príjemne a milé dieťatko, ktoré zdedí, je naozaj na zjedenie (ak nie ste vegetariáni). Verdikt v 1 vete: O mame a jej prvých krokoch. 19.04.11 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta dalsi komedie vytizenej rodic, otravny dite. Sice to nebylo tak spatny parkrat sem se i zasmal, ale to bylo jen ze zacatku, kdyz z toho vseho byla Keatonova na nervy, ktera mimochodem docela prehravala. Ke konci uz to byla takova ta klasika, kdy chce dite a spousta sentimentalnich kecu. Kdyby se film nesl ve stejnem duchu jako ze zacatku a mel nejakej solidnejsi scenar, tak bych dal vetsi hodnoceni, ale takle je to jen jedna z rady komedii tohohle typu. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Malou Elizabeth Wiatt ve skutečnosti hrály dvojčata Michelle a Kristina Kennedy. (jezurka42)
  • Hlavní roli odmítla Cher, která současně prohlásila, že Diane Keaton je pro roli vhodnější. (Streeper)

Reklama

Reklama