Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Toto bola tak uletena komedia, ze jej proste musim odpustit nerealne situacie, hlavne s tou bombou na letisku, inac nazvanou drvic odpadkov. Mnoho postav, ktore sa dostanu do virusu nedorozumeni a chaosu ma pobavili tak, ze musim dat stvrtu * a cudujem sa, ako ma mohla tato blazniva komedia s hviezdnym obsadenim obchadzat az 8 rokov... 17.10.2010 _______ Tim Allen - (Eliot Arnold) +++ Rene Russo - (Anna Herk) +++ Stanley Tucci - (Arthur Herk) +++ Tom Sizemore - (Snake Dupree) +++ Johnny Knoxville - (Eddie Leadbetter) +++ Dennis Farina - (Henry Desalvo) +++ Jack Kehler - (Leonard Ferroni) +++ Ben Foster - (Matt Arnold) +++ Zooey Deschanel - (Jenny Herk) +++ Jason Lee - (Puggy) +++ Produkcia: Barry Sonnenfeld +++ Hudba: James Newton Howard +++ Nemecka Cinema - 75% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velký průšvih naštěstí nedostál svého názvu a Barry Sonnenfeld natočil velmi vtipnou taškařici.Hodně mi tento film připoměl jiný povedený,velmi podobně laděný snímek,Řetěz bláznů.Velké množství postav,vesměs bláznivých,promotaný příběh s mnoha liniemi,které se postupně zas promotávají.Náhoda střídá náhodu,meléry vznikají jak na běžícím páse,jak už jsem zmiňoval,většina postav je přitroublích a podle toho se odvíjí i jejich činy,ale naštěstí od většiny filmů,kde vystupuje tolik blbů na m2 jsou zde jejich nehody,maléry a těžkopochopitelné činy vtipné a zábavné.Jistě tomu ale napomáhá i skvělé obsazení.Samotná zápletka jinak není moc vynalézavá,ale svůj účel plní vrchovatě.Celé je to natočeno svižně a trochu i ulítle a pro mě je Velký průšvih velké a milé překvapení. ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

Halucinogenní žáby rulez :) Na námět Dave Barryho (získal mimochodem Pulitzera a píše vtipné knížky) vznikla poměrně krátká komedie (85 minut), která nemá velkých hluchých míst. Tim Allen není až tak přehnaně Allanovský a nestrhává na sebe veškerou pozornost. Každopádně hlasitě jsem se víckrát nezasmál u filmu dlouho. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áno, film chytil veľké problémy, pretože bol vydaný v nevhodnom čase. No ale kto mohol predvídať pád dvojičiek, že? Inak pohodová, bláznivá komédia, naozaj hlúpa a práve preto sa dá zasmiať, pričom prvky sú Tarantinovské až Ritchiovské. A je tu aj debut Sofie Vergary, ktorá si lepší začiatok hollywoodskej kariéry nemohla ani želať. Normálne jej ocmúľali prsty na nohách, čiže jazyková pedikúra ako lacné riešenie v jej pozícii peruánskej služky, chytro vyriešené. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie s perfektními herci.. bohužel je tam hodně hollywoodských klišé, ale zasmál jsem se dobře. Hlášky jsou podávány s přijatelnou kadencí.. -"Potřebuju jména pasažérů." --John Smith. -Další pasažéři? --John Smith. -Kolikrát? --Čtyřikrát. -Nějaké průkazy s fotkou? --Tady jsou (dá ji prachy). -Dobře, takže rodina Smithova. 70% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film měl mít původně premiéru koncem roku 2001. Kvůli teroristickým útokům z 11. září byla ale premiéra posunuta na duben 2002. (montana_cz)
  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama