Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Big trouble se nekonááá je to velmi střeštěná komedie která neosloví všechny ale jako ůlet je to celkem bezkonkurenčí(to kecám ale to je jedno)velmi se mi líbilo a díky tomu dávám jednu hvězdu navíc od předtím zamýšleného počtu že nakonec vybouchne atomová bomba i když jen v moři ale je to pěkný efekt :-D ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

A dal by som aj plný počet, ale niečo tomu chýba. Kým v kine ma to trošku sklamalo (išiel som na to len kvôli sloganu: "na záchranu sveta majú 45 minút, oni by potrebovali 46" - alebo ako to bolo). Je to skvelá jazda, napínavá, bez slabých miest so skvelým tempom a niekedy až absurdným humorom. Postavy sú geniálne napísané a je škoda, že mnohé nemajú väčší priestor (minutáž je najväčší zápor filmu - sakra krátke!). Tim Allen je skvostný hlavný "hrdina", Rene Russo je sexi aj v 21. storočí, Barry Sonnefeld je génius stále, sexi sarkastická Zooey Deschanel nemá chybu, tak ako napr. DJ Qualls a asi každá postava filmu, vrátane hippiesáckeho fanúšika krekrov. Úžasný podceňovaný film. ()

Reklama

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Strašná prdlost, která se dá ze začátku sledovat s poměrně (ne)klidným svědomím a pár výbuchy smíchu, protože něco tak absurdního už jsem delší dobu neviděla. Ale v půlce, kde by právě měl být film zajímavější, moje pozornost začala opadat. Každopádně jsem to čekala horší a přidávám mini bod za chudáčka psa Rogera :-D ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemná a svěží komedie, i když zde používaný humor je celkem laciný a vychází ze spousty šílených a bizardních scén, které jsou na sebe nalepeny. Ze začátku mi vadily ty záseky filmu, kdy hlavní postava komentuje probíhající události a nebo představuje další postavy. Ale nakonec mi i to přišlo vtipné. Ani mě nebránilo nic v tom, abych filmu věnovala pět hvězd. Mě to prostě sedlo. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek, perfektní obsazení a místy originální (zmražené záběry) střih a kamera. T. Allen bohužel nikdy nepřekoná legendárního kutila a stejně tak T. Sizemore jistě tuší, že role stupidních zlodějíčků není šálek jeho kávy. Celé to působí jako špatně a přespříliš chaoticky umíchaný filmový koktejl. Kromě stručného výčtu v úvodu tohoto komentáře neshledávám bohužel nic víc, čím bych přidal, byť jen třetí hvězdu tomuto V(v)elkému průšvihu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo výlučne v Miami na Floride od 31. júla do októbra 2000. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno