Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

dopita 

všechny recenze uživatele

Taková řekl bych zběsilá komedie. Film nemá jednu hlavní postavu, ale hned několik a ani to moc nevadí. Jenže velká spousta postav má za následek, že film se vlastně půlku filmu rozjíždí a druhou půlku už zase zběsile míří k závěru. Je to taková jedna velká groteska vystavěná na jednej zápletce, s minimem příběhu. Ale je to chvílema docela sranda, takže budiž bavil sem se. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Vtipně napsaná, klasická, trochu bláznivá komedie, která si vystačí s tradičním modelem sázejícím na náhody a honičky, bez berliček v podobě obhroublého a fekálního humoru. Herci mají co hrát, množství postav je i přes krátkou stopáž dostatečně dobře prokresleno a v neposlední řadě film svižne ubíhá a nenudí. Skoro by si zasloužil i tu čtvrtou hvězdu. Uvidím příště. 70 % ()

Reklama

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Po perfektních cca 20 minutách přichází menší rozpaky až se z toho stane prvoplánová komedie. Závěr to zas trochu pozdvihnul, ale očekávaní ze začátku to naprosto nenaplnilo. Puggy je jednou z nejzajímavějších postav co jsem kdy ve filmu viděl, bohužel nedostal moc prostoru a v druhé polovině z něj udělali šaška. Celá hlavní zápletka s bombou mi přišla hodně ubohá, kdyby se ve filmu místo ní více rozvinuly jednotlivé postavy, líbilo by se mi to o dost víc. *** Ve zkratce: Jsem Puggy. Žiji na stromě. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Toto bola tak uletena komedia, ze jej proste musim odpustit nerealne situacie, hlavne s tou bombou na letisku, inac nazvanou drvic odpadkov. Mnoho postav, ktore sa dostanu do virusu nedorozumeni a chaosu ma pobavili tak, ze musim dat stvrtu * a cudujem sa, ako ma mohla tato blazniva komedia s hviezdnym obsadenim obchadzat az 8 rokov... 17.10.2010 _______ Tim Allen - (Eliot Arnold) +++ Rene Russo - (Anna Herk) +++ Stanley Tucci - (Arthur Herk) +++ Tom Sizemore - (Snake Dupree) +++ Johnny Knoxville - (Eddie Leadbetter) +++ Dennis Farina - (Henry Desalvo) +++ Jack Kehler - (Leonard Ferroni) +++ Ben Foster - (Matt Arnold) +++ Zooey Deschanel - (Jenny Herk) +++ Jason Lee - (Puggy) +++ Produkcia: Barry Sonnenfeld +++ Hudba: James Newton Howard +++ Nemecka Cinema - 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áno, film chytil veľké problémy, pretože bol vydaný v nevhodnom čase. No ale kto mohol predvídať pád dvojičiek, že? Inak pohodová, bláznivá komédia, naozaj hlúpa a práve preto sa dá zasmiať, pričom prvky sú Tarantinovské až Ritchiovské. A je tu aj debut Sofie Vergary, ktorá si lepší začiatok hollywoodskej kariéry nemohla ani želať. Normálne jej ocmúľali prsty na nohách, čiže jazyková pedikúra ako lacné riešenie v jej pozícii peruánskej služky, chytro vyriešené. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)
  • Arthur Herk (Stanley Tucci) si pri svojich halucináciách predstavuje producentku a herečku Marthu Stewart, v knihe si predstavoval Elizabeth Dole (bývalá ministerka dopravy Spojených štátov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama