Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

hribisko

všechny recenze uživatele

Ať už byly původní záměry tvůrců sebeušlechtilejší, vyklubala se z nich jen adorace násilí v celé své kráse. Tyhle příběhy by pro svou kontrrroverznost asi jindy vzniknout nemohly, dneska však nijak zvlášť nepohoršují. Buď budete slintat, nebo zvracet. Černá nebo bílá ( i když navlečená do rudé). Každopádně je to gore a těžce sick navrch. ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekal...když se mi tohle dostalo do ruky a já si to pustil, abych se podíval, co mi to zase půjčili...Nikdo mě samozřejmě na nic nepřipravil, takže jsem zasednul a sledoval...Nejdříve ta úchylná melodie, no, snad to přežiju, řekl jsem si...Pak jsem uviděl šílený zelený zvířátko a pomyslel si, že mám chuť někoho za tuhle infantilní blbost přinejmenším zabít a pak to přišlo...No, sousto v ústech jsem udržel tak, tak.Je to vskutku originální počin, kterému nemůžu dát jiné ohodnocení. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Je pomerne alarmujúce, koľko ľudí sa v dnešnej dobe pozerá na násilie ako na zdroj zábavy, ale na druhej strane, čomu sa vôbec divíme? Veď keby sme upadali do depresie pri každom ľudskom nešťastí, ktoré sa vo svete dnes stane, bolo by už dávno po nás - nevyzývam k ľahostajnosti, to vôbec nie, len tvrdím, že ide o prirodzenú formu obrany voči krutej realite, ktorá nás obklopuje. A preto sa tu nezačnem oháňať argumentmi typu "Je to nechutné, do života mi to nič nedá", alebo "Nemám rád, keď niekto týra zvieratká" a tri * dám jednoducho bez vysvetlenia - to som vám vytrel zrak, čo?! ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad pro děti :) A teď vážně, pokaždé když jsem se na to začal koukat, tak celý děj provázely 3 etapy. První, když se směju jako blázen, druhá, když mi dochází síly se smát a množství smrtí se dá srovnat s počtem smrtí Kennyho ze Southparku a třetí, když už je na mě množství smrtí už moc a nemám sílu to ani vypnout :). Ale stačí si dávat přestávky a člověk se skvěle baví... I když psychiatři by na to měli asi jiný názor :) ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Určitě znáte postavu Kennyho ze South Parku, který v každém díle zemře. Tak tohle je přesně ono. Ale jsou tu jen postavy Kennyho. Takže si dokážete představit všude tu krev a vřískání apod. O tom jsem se dozvěděl přes kamaráda, který je naprosto blázen do toho a má všechno co si dakážete představit. Pro něj je HappyTreeFriends to, co je pro malý haranty Pokémon. ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama