Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravdivý příběh britského zločince Johna MC VICARA. Skutečný a neuvěřitelný příběh Johna MC VOCARA - muže, jenž se postavil vězeňskému systému a odmítl se vzdát. Roger Daltrey předvádí přesvědčivý portrét MC VICARA ve filmu, který vás možná šokuje svým realistickým ztvárněním násilí a drsné brutality. Film MC VICAR byl natočen podle pravdivého příběhu britského zločince Johna MC VICARA. Zaujme vás autentičnost, s jakou líčí reálný obraz života v britském vězení a nečekaným rozuzlením, které vrcholí MC VICAROVOU rehabilitací.. Na scénáři se spolu s režisérem podílel také John MC VICAR, podle jehož autobiografie byl snímek natočen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

faana21 

všechny recenze uživatele

Poněkud sterilnějšího typu zpracování útěku z vězení, kterých jsme už viděli několik a nutno říci, že lepšího kalibru. Film je inspirován skutečnými událostmi hlavního hrdiny... pardon - představitele ( k hrdinovi má daleko asi jako sever k jihu ) a mě by skutečně zajímalo, co se skutečně událo a co vyprodukovala lidská fantazie. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Maximálně nesympatický představitel hlavní role, téměř nesrozumitelná britská angličtina a celkem napínavý útěk z vězení. Tyto 3 věci si vybavím, když si na tento film vzpomenu. Rozhodně nejde o brutální a násilný film, jak zde píše distributor. A tomu "nečekanému rozuzlení" jsem se také musel spíš smát...Člověk čeká bůhví co a ono...no nic:-) Nebudu spoilerovat:-) Celkově hodně slabé 3 hvězdy. ()

Reklama

paascha

všechny recenze uživatele

Distributor je buď kretén nebo spolkl něco hodně vydatnýho. Co to je proboha za blábol??? Silně mi to připomíná reklamu na jediný opravdový jogurt s velkými kousky ovoce, ketré nejsou v jiném jogurtu.Jen v tomto opravdovém jogurtu jsou ty největší kousky ovoce... ()

Thewho18 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh dlouho nenapravitelného kriminálníka, ve skvělém podání horkokrevného Rogera Daltreyho. Scény z vězení jsou skutečně poměrně realistické, ovšem rozhodně ne brutální jak se zde píše v obsahu. Johnovi a jeho kamarádovi nezbýva, než jako obvykle kopat a kopat, ovšem když vám k tomu hraje povedený soundtrack nuda se nedostavuje. Jinak příběh je inspirován skutečným životem Johna McVicar, který si nakonec odseděl 26 let. Ve vězení vystudoval sociologii a dnes je úspěšným novinářem a reportérem. "Being a thief is a terrific life. But the trouble is they put you in jail for it" John McVicar B.Sc. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Klasický vězeňský útěkový film, který nepřekvapuje ničím, co by v tomto žánru již někdy někde nebylo, ovšem vyjma samotného závěrečného konstatování kudy se po titulcích život skutečného Mc Vicara ubíral. Trošku mi vadila nemožnost ztotožnit se s jednáním hlavní postavy, která je natolik hysterická a nelogicky agresívní, až je většinu filmu protivná. Filmařsky je to perfektní. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama