Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane vo Vegas má zostať vo Vegas. Tak to banda kamarátov plánovala, lenže nerátala s tým, že miesto rannej opice budú nakupovať v Hornbachu pílku, sekerky, vrecia a lopaty. Filmu treba dopriať čas, najskôr môže zmiasť obyčajnosťou a neznesiteľnou Diaz, ale s kúpeľňovou etudou začína tá pravá zábava. Vypäté okamžiky sa radom miesia s černotou a vy môžete iba tipovať, ktože to bude mať pohreb najbližšie a vedzte, že sa poltucet naplní. Záverečné psycho po svadbe som si patrične užil a všetky tie "very bad things" čo sa pritrafili neveste jej zo srdcia prial. Holt, tiež som len človek. ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (59 bodov zo 100) Akoze super cierna komedia, tiez super film len tak na dobru naladu, nie na kritiku a nejaky filmovy zazitok, ale na zabavenie a zasmiatie. Inak sa tu asi neda nic hodnotit, akurat mi Cameron vuznela dost divne, taku hysterku mat doma tak si to asi hodim, v takej filmovej role som ju este nevidel, a celkom je to seklo, bol to zaujimavy pohlad. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

k neuvěření,brutální scény,některé nepředvídatelné,se střídají s komickými,černohumornými až vyloženě šílenými.co udělá jedna tragická událost s psychikou a kamarádství,se změní v nenávyst.skvělý christian slater,jako rozjíždějcí se psychopat mě vyrazil dech,stejně tak scéna kdy to daniel stern schytá károu:-)drsný a špatný konec dá člověku i ponaučení.zajímavé. ()

lektvar 

všechny recenze uživatele

Toho, kto vymyslel slovenský a český názov, by som rada videla na pušti v jame a chcela by som držať v ruke lopatu, krompáč, rýľ, čokoľvek. V podstate by som ho dokázala umlátiť prázdnou zápalkovou škatuľkou na ulici plnej ľudí, ale načo si to komplikovať, keď mi celofilmové rátanie mŕtvych nepokazilo výsledný dojem. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rudo-černá komedie pro otrlé, bizarní story o jedné nevyvedené pánské jízdě a jejích důsledcích na život (a smrt ;-) všech zúčastněných... Laura se moc a moc chtěla vdát, leč tahle svatba těm kdo přežili pravda trošku zhořkla... Drsné, filmařsky rutinní, herecky výborně obsazené a zahrané, plné krutého humoru a krve - leč obskurně zábavné a s opravdu vyvedenou pointou nakonec... :-) - - - P.S. Pohřbít zaživa ovšem zaslouží český >diserbutor< filmu na dvd: firma Intersonic. Krom toho, že našinci naservírovala film nepochopitelně ořízlý na formát 4:3, oblaží vás i neuvěřitelně sprasenými titulky, kde v každé cca páté větě je nějaká pravopisná (nikoli překlepem zaviněná!) chyba (to nejspíš dostal kšeft nějaký debilní rodinný příslušník zodpovědného lulana), neřkuli o umístění titulků kamsi skoro doprostřed obrazu. To se zase jednou blbost s ignorantstvím zasnoubily... Zabít zmrdy :-( ... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Jméno policisty v nemocnici je Randone. Režisér a scénárista Peter Berg hrál ve filmu Země policajtů (1997) také policistu jménem Randone. (HappySmile)
  • Rabína na pohřbu Michaela Berkowa, kterého hraje Jeremy Piven, si zahrál jeho vlastní otec Byrne Piven. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama