Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (301)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Infantilnější než Mravenec Z, ale pořád zábava a v rámci mého dne připomínání filmů mého dětství, velmi kvalitní zážitek z Pixarského soudku. V době, kdy nastoupila na scénu banda z cirkusu začal být Život brouka opravdu nadmíru vtipný a hláškami se to tam jen hemžilo. Rok animovaných hmyzích kousků považuji za velmi úspěšný, protože oba mě bavily opravdu úplně stejnou měrou. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

S nostalgiou spomínam aké to bolo, keď som Bugsíka Lifa zhliadol prvý krát. Na rok 1998 až nehorázne krásna animácia. Príbeh a v ňom vsunúte vtípky sú možno určené predovšetkým mladšiemu publiku (cca do 12 rokov), ale i tak ma táto malá roztomilosť vždy pohladí na duši. Pocit útulnosti na nezaplatenie. ()

Reklama

Tirion 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních celovečerních filmů, které stvořila počítačová grafika. Jako průkopník si určitě nevedl Život brouka špatně a nasadil v té době laťku vysoko. Ovšem film asi u většiny publika tratil tím, že ta většina je dospělá populace, film je hodně pro oko dětského diváka. Příběh je hodně jednoduchý, ale vtip tu je - párkrát jsem se od plic zasmál. Takže dávám takových pěkných 80% tzn. 4* ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabší 4 hvězdičky. Zdaleka to není taková sranda, jako jiné filmy od Pixaru (rozhodně větší sranda, než Nemo, ale zase to není po technické stránce tak úžasné).. Podle mě jednoznačně nejslabší Pixarovskej animák. ale když sem byl malej, byl sem na tom 2x a moc se mi to líbilo. Fakt je, že celá ta pasáž v Cirkuse nemá chybu. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Na modré roztomilé mravenečky jsem byla donucena dívat se asi tak pětkrát v průběhu dvou dnech kvůli mé malé sestřence, která chtěla vidět kobylky. Kobylky! Člověk by řekl, že malé děti ocení třeba tu tlusťoučkou housenku nebo krásného motýla. Ale ne. Prostě divné zelené zjizvené kobylky. Když jsem to zapnula a našla tu scénu, kdy se kobylky vynoří z mlhy a hrozivě se mračí, roztřásla se a vlezla mi na klín. Ale kvůli kobylkám jsem to musela zapínat pětkrát..... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (34)

  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 162,8 milionu amerických dolarů, z celosvětových pak 363,3 mil. (NIRO)
  • V nepovedených scénách na konci filmu je i narážka na Buzze Rakeťáka z filmu Toy Story: Příběh hraček (1995). Flik prohlásí: „Do nekonečna a ještě dál!“ (griph)

Reklama

Reklama