Reklama

Reklama

Mezi žraloky

  • USA Swimming with Sharks (více)

Obsahy(1)

Cynicky duchaplný príbeh zo zákulisia hollywoodskeho producentského biznisu inšpirovaný osobnými skúsenosťami režiséra (rovnako ako hrdina filmu začínal ako asistent producenta) ako aj mnohými inými americkými filmami (napr. explicitný citát z Tarantinovho debutu Reservoir Dogs, narážky na prelomový film Orsona Wellesa Občan Kane) je nielen hereckým koncertom Kevina Spaceyho, ale aj vtipnou štúdiou šikany a pomsty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bez sporu je to „one man show“ v podaní K. Specyho. On opäť poukazuje na to, že jeho herecké schopnosti nepoznajú hranice. Dokáže perfektne zahrať šéfa, ktorého by sme nikdy nechceli mať. Film je mimochodom dobrou paródiou/satírou hollywoodskeho producentského biznisu. Pre mňa osobne trošku prekvapivý záver. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujimava sonda do zakulisia filmoveho showbiznisu. Akurat problem vidim v obsadeni hlavneho hrdinu. Asi som ho mal lutovat a stotoznit sa s tym chudakom, ale ja som skôr fandil neskutocne ulisnemu a zabavnemu parchantovi v podani famozneho Kevina Spaceyho. Ukradol si cely film pre seba a povysil tento tuctovy film nad zabavny priemer. Potesi v malej ulohe aj Benicio Del Toro a vynimocne sympaticka Michelle Forbes. Koniec ma trochu sklamal. Prial som tomu chudakovi (Whaleymu), aby dopadol zle, ale aspon dobre dopadol aj Spacey. 6/10. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Tohle komedie není ani omylem, ani po deseti pivech a dvou vepřových kotletách. Tohle je drama, pracovní drama, kde práce je pro nováčka všechno a stává se otrokem pro svého šéfa. Jeho šéf ( K. Spacey ) dokáže svého poskoka znemožnit každý den jinak a nic není dost dobré. Poskok ho nenávidí za to, jaký jeho představený je. Nakonec se mu ale začne podobat aniž si to uvědomí. Všechno jde stranou, protože úspěch je jako droga. Kevin Spacey je despotický, vychcaný, náladový, škodolibý hajzl, kterého ztvárnil dokonale. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Především vynikající Kevin Spacey táhne film nahoru. Jeho arogance, zneužívání postavení a moci, sebestřednost, sobectví jsem si skutečně užil, jestli to tak můžu říct. Ostatní postavy nejsou tak zajímavé, jde především o Kevina a o to, co film chce říct a jestli to takto v některých nejmenovaných kruzích skutečně chodí. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Bezesporu to byl herecký koncert Kevina, jinak bych neměla celou dobu chuť Buddyho uškrtit a nebo s ním udělat něco podobného jako jeho asistent. Škoda, že Frank Whaley mě do té role moc nepasoval, jinak mám takový zvláštní pocit, že to tam takhle možná funguje zcela normálně. Pěkně natvrdo, bez emocí, které se zřejmě hodí pouze na plátno, ale v žádném případě ne do showbyznysu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama