Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

I.ball 

všechny recenze uživatele

Teď čtěte všichni, vy chytrálkové, kteří věříte, že Harry Potter spatřil světlo světa dříve než Mildred Hubble. Ať už jste v jakémkoliv zvláštním časoprostoru, mýlíte se. J.K. Rowling vykradla knihy Jill Murphy, tedy i tento seriál, a to dokonale. Hodina létání, problémová čarodějka, lektvary, prostě vše. Dokonce ani temní čarodějové nejsou originál. Tak hodnoťte seriál a vyhněte se poznámkám o plagiátorství. Je to slabší televizní odvar v porovnání s Harrym, ale má to své kouzlo (v originálním znění pouze). 80%. ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že to přeháníte, jako byste se brali za nějaké profesionální kritiky. Odpad? Blbost? Co blbnete. Já na to koukal jako malej a teď v 25 na to koukám znova a znovu se bavím. Staré díly jsou dobré, některé jsou zábavné, srandovní situace. Jasně je to takové dětské, ale tak co. Zbytečně nepřemýšlejte, je to jen seriál o čarodějnicích. Teď koukám na 4. řadu, jak je Mildred s Ethel na té koleji, a zatím se mi moc líbí, už to není takové dětské a dá se na to koukat, tak nevím, co tady blbnete. A v životě by mě nenapadlo tenhle seriál srovnávat s Harrym Potterem, nenapadlo by mě to, dokud bych si tuhle stranku nečetl. Neberte tu televizi, seriály a filmy tak vážně, pak byste se bavili. ()

Reklama

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Prdelní ksicht Mildret Virválová aneb škola pro chudé a hnusné čarodějnice, které v Bradavicích nechtěli. Jako malý jsem tenhle seriál nesnášel, ale přesto jsem se na něj nemohl přestat dívat. Proč? Možná proto že v sedm ráno v telce nic jinýho nebylo? Nebo protože mě slečna Krákavá zhypnotizovala? To už se asi nedozvíme. Stejně tak jako se nedozvíme zda se z Mildred stane opravdová čarodějnice nebo jestli se ze slečny Metlové nakonec vyklube Lord Voldemort. Tuhle záhadu už nechávají vyřešit nás, mentálně zaostalé, slintající diváky tohoto geniáně vypatlaného seriálu. DJEKUUJEEME!! AHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAAAA *tlesk* *tlesk* *tlesk*. ()

Tichošlápek 

všechny recenze uživatele

Navzdory zdejšímu hodnocení musím napsat, že se mi to celkově líbilo. Měl jsem zrovna chuť na neanimovaný seriál, který by se odehrával ve škole a naskytlo se mi tohle. Byl to nenároční seriál na pohodu a kdyby to mělo více epizod, tak bych se rád na ně podíval. Musím ovšem vytknout hrubé chyby v seriálu, které byly do očí bijící. Za to by si zasloužili pár facek. Nutilo mě to ke snížení hodnocení na 2*, ale nakonec tu třetí tomu nechám, když přivřu obě oči. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Největší část pozdějšího dětství jsme se ségrami prožili na repertoáru České televize hlavně v jeho dopoledních hodinách a v té době v něm kouzlily hlavně Čarodějnice školou povinné. Starší sestra to žrala, já to díky ní také sledoval. Ale že bych si z toho také odnesl nějaký zážitek, se bohužel říct nedá. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)
  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)
  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)

Reklama

Reklama